Lana Karat -
2011-04-30

It's getting closerUnderbara liv. Underbara ungdom. Du försvinner för fort. 
Idag hade vi mösspåtagning. Det närmar sig verkligen nu. Vår studentskiva som vi planerat i ett år var över på en kväll. Vi har sex veckor kvar tillsammans. Sex veckor. Det är helt ofattbart. Jag har nog aldrig varit så känslosamt laddad inför något så länge som inför studenten, och aldrig med så blandade känslor. Glädje och förväntan, sorg och ängslan. Jag kan inte ens tänka på studenten utan att få en klump i halsen. Idag när rektorn talade och kören sjöng i aulan satt jag med en klump i halsen, som vanligt, och intalade mig att inte börja gråta. Men när jag kollade åt vänster satt Karin och bölade, åt höger grät Miranda. Till och med Elina började gråta. Det var helt omöjligt att hålla tillbaka. Vi satt där och grät, samtidigt som vi skrattade åt oss själva för att vi grät mitt bland alla allvarliga människor runt omkring oss. Jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att vi gråter för att vi har det så jävla underbart nu, tillsammans. Vi har haft det underbart i tre år, och snart är det slut.

Jag har nog aldrig någonsin varit så ovetande om vad som väntar mig i mitt liv. Jag vet inte om jag ska studera nästa år, om jag kommer in eller inte, eller om jag ska jobba eller resa. Jag kan inte med säkerhet säga vilka vänner jag kommer umgås med om ett halvår, jag vet inte ens vad exakt jag ska göra denna sommar. Jag vet ingenting, vilket är väldigt jobbigt för mig. Men jag har insett att jag får ta saker som de kommer, dag för dag. Spontant. Dessa sex veckor måste jag njuta av, dag för dag, för de försvinner och kommer aldrig mer tillbaka. Det finns inte tid att oroa sig, tänka och analysera. Ibland kan man inte ens planera. Att leva i nuet, kallas det. Det som händer nu är det viktiga.
I slutändan blir allt bra.


Kommentarer
Postat av: Claudia

lägg inte ner för mycket tankar på det, hur det än blir så blir det bra :)

men njut av själva studenten så mycket som det bara går, för det går så himla fort! :)

2011-04-30 @ 10:24:31
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Aldina

Säger bara en sak till att börja med, ti si zaista preljepa, så VACKER! ...

sen vill jag säga att studenten är något av det bästa som du kommer uppleva och därför är mitt råd till dig, att njuta sista månaden nu och även på student¨dagen, för det är verkligen av de bästa dagarna i ditt liv. A vad som händer sen? Det kommer bli bra vilket som, även om jag hoppas du kommer in, för du verkar brinna för den utbildningen du valt. Jag har själv valt att ta ett sabbatsår och sökt in till hösten, tog studenten förra året. Så det är okej det också, hur det än blir så är det också en mening med ditt liv. förlåt för mitt långa inlägg, jag bara babblar på.

Men njut av din sista månad på gymnasiet och sen även på din studentdag, upplever man bara en gång i livet, a sve ostalo ce se srediti i bit ce dobro kako god da bude.

håller tummarna för dig. <3

2011-05-04 @ 23:49:48

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback