Lana Karat -
2011-04-18

Kommentarer

Detta väntade mig när jag kom hem idag. Jag vet inte om jag ska skratta eller förundras över att människor bryr sig så mycket om mitt kärleksliv, människor jag inte ens känner. Den sista kommentaren tycker jag var ett bra svar åt mig.

Anonym
om Fredag:
Snygga bilder! Kan du inte lägga upp lite nya bilder på dig och din pojkvän?? Måste bara säga att ni är otroligt snygga ihop, ett av de vackraste par jag sett :) ta hand om dig!

Anonym om Söndag:
Har du gjort slut med din kille? Det verkar som att du är ledsen i vissa av dina inlägg.

Anonym om Söndag:
ja hur går det med jasmin, du skriver inte lika mycket om honom :(

Anonym om It's a beautiful day, don't let it get away:
har du pojkvän? :)

K om It's a beautiful day, don't let it get away:
Hur länge har du varit i ett förhållande?

Minna
om Söndag:
Varför ska man undra om Lana har gjort slut med sin kille. OM hon har gjort det så är det hennes ensak. Man behöver inte nämna sin pojkvän/flickvän i varje inlägg för att bekräfta att man fortfarande är tillsammans.


Kommentarer
Postat av: A.A

Varför stör du dig på den första kommentaren ? Det är väl bara positivt om någon tycker så ;) Du stör dig över den men om det hade varit negativt så hade även det stört dig. Om någon hade skrivit så om dina vänner hade det förmodligen inte stört dig lika mycket men just för att personen skrivit om din pojkvän , att han/hon vill se bilder på er osv så stör det dig.

2011-04-19 @ 01:56:48
Postat av: Lana

A.A: Människa, i inlägget skrev jag om att personer bryr sig mycket om mitt kärleksliv, om någon vill att jag ska lägga ut nya bilder på mig och min pojkvän känner jag att det kan inkluderas tillsammans med de kommentarer med intresse för mitt kärleksliv. Sen att personen gav komplimanger tackar jag för.

2011-04-19 @ 02:14:27
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Lejla

Nästan så man vill skriva mindre ju mer folk vill veta haha <3<3

2011-04-19 @ 12:44:12
URL: http://livetenfest.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback