Lana Karat -
2011-04-05

Tisdag

Det händer inte mycket hos mig dessa dagar. Jag får panik och vill helst gråta när jag tänker på denna period fram till påsklovet. Därför gör jag inte det, får ta varje dag som den kommer. Tänker istället på alla fester, födelsedagar och studentskivor som väntar. Härligt.
Nu måste jag plugga inför provet imorgon. Älskar att jag alltid sätter igång kvällen innan. Kommer inte ihåg när jag sist hade prov. Eller när jag sist gjorde något vettigt i skolan. Har jag ens gjort något vettigt i trean?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag brukar också oftast endast plugga dagen innan ett prov. Hur mycket tid brukar du lägga ner den dagen du väl sätter igång?

2011-04-05 @ 21:23:43
Postat av: Lana

Anonym: Lite svårt att svara då det verkligen beror på hur mycket jag känner att jag kan och hur stort provet är. Men eftersom jag oftast börjar plugga på kvällen så kan du ju räkna ut att det blir några timmar.

2011-04-05 @ 21:28:45
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Lejla

Haha fan vad jag känner igen mig..tako sam i ja i gymnasiet, alltid, alltid kvällen/natten innan. Och jo det funkade. Men måste bara säga att på högskolan (vilket du säkert redan vet men ändå) måste man verkligen ligga i någon vecka före..det kan vara sjukt svårt. Mitt första år på socionomprogrammet som jag pluggar till nu körde jag allnighters 3-4 dagar innan tentan, det funkade..men inte i längden. 2 (!) år senare har jag insett att det inte funkar utan att man hela tiden måste vara igång och plugga på dagarna istället för nätterna som jag alltid gjort innan hah, de funkar liksom inte, man blir helt förstörd till slut. Ibland saknar jag gymnasietiden då jag kunde plugga en natt innan, gå o göra mitt prov och sedan gå hem o sova! Ta vara på det men var förberedd på att ändra studietekniken lite när du väl börjar på uni. Men allting är relativt och allting är individuellt..kör fortfarande på allnighetrs ibland och ibland funkar de o ibland inte. Nä nu vet jag inte varför jag skrev så mycket om det, tänkte mest på att du kanske ska börja plugga vidare snart så det var lite kul:) stvarno si preslatka, sve najbolje i framtiden! Kom ihåg att när du väl ska välja utbildning välj det du VILL. Jag slösade ett år på att plugga någonting jag inte ville och det var a waist of time. Följ hjärtat:)!

2011-04-05 @ 21:55:48
Postat av: Anonym

Vet inte vad du pluggar just nu men vad fick du för betyg i bild och form? Är du bra på att måla?Och hur känner du inför att hålla föredrag?

2011-04-06 @ 16:07:39
Postat av: Anonym

har du färgat håret?

2011-04-06 @ 16:36:30
Postat av: Lana

Lejla: Jo, jag vet och jag har räknat med att det blir så senare. Men just nu gör man så här för att man vet att man kan ;) Tack, och förhoppningsvis väljer jag rätt, men man vet aldrig :)anonym: Jag fick MVG. Ja, jag är väl ganska bra på att måla, rita och sånt.

Det beror på, om man har övat mycket innan brukar det inte vara några problem alls. Gillar inte att hålla mig till manus, gillar mer att prata ledigt och avslappnat. Sen beror det också på om det är för klassen eller två tusen okända människor, skulle nog vara väldigt nervös vid det sistnämnda.anonym: Nej det har jag inte.

2011-04-06 @ 17:03:26
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Emina

Du är verkligen VACKER lana :)

2011-04-16 @ 13:54:32
URL: http://eminairma.blogg.se/
Postat av: Lana

Emina: Tack! vad söt du är, kan inget annat än att säga detsamma! :)

2011-04-16 @ 14:51:43
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback