Lana Karat -
2011-04-11

Måndag


Jag älskar How I met your mother, man lär sig många bra ord och uttryck från serien. "The Blitz" är ett bra ord på den som missar det roliga på festen. Jag kände mig som en blitz idag på lunchen när jag fick höra att det började spåra och hända saker precis efter att jag åkt hem i lördags. Aw maaan. Det gäller att stanna kvar until the end.

Hursomhelst, nu är man inne på en ny vecka och den sista innan påsklovet. Imorse fick jag ett prov avklarat och ännu en sten lyft från ryggen, two more to go. Denna vecka blir den jobbigaste hittills, jag vet inte hur jag ska få ihop allting. Jag får veta hur jag lyckades, eller inte lyckades, om en vecka. Och det lär nog gå snabbt fram tills dess
Jag har förresten fixat min ansökan till arkitektprogrammet nu, sedan får jag bestämma mig för hur jag gör i juli. Kommer jag inte in är valet gjort åt mig och då går jag den förberedande kursen och försöker nästa år istället. Kommer jag in tror jag nog att jag kommer ha ganska svårt att tacka nej. Med tanke på att jag varken gjort arkitektprovet eller högskoleprovet, och bara sökt till KTH blir mina chanser mindre. Dock är det skönt att känna att en del av mig vill ha ett ledigt år, kommer bli lättare att hantera ett avslag än om jag verkligen skulle vara inställd på att plugga direkt.


Kommentarer

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback