Lana Karat -
2011-12-31

2011

2011 närmar sig sitt slut och idag har jag försökt sammanfatta året i huvudet för att tradionellt skriva ett sista inlägg om det. Det är definitivt ett år som är värt att minnas, ett år av förändring och början på något nytt. Jag tog studenten och avslutade min härliga tid på gymnasiet på allra bästa sätt, jag började universitetet och trivs bättre än jag någonsin kunnat tro, jag har gjort flera både kortare och längre resor och skaffat underbara minnen. Men viktigast av allt är att jag lärt mig otroligt mycket om mig själv i år, att jag har underbara människor i min närhet och att de alla mår bra. Jag är så tacksam för allt. Varje år blir bättre och bättre och jag är rädd för att det någon gång ska vända mot det sämre. Sedan inser jag att det till stor del handlar om inställning. Man måste älska livet, älska det man gör och älska människorna omkring sig. Då blir det mesta bra! Eftersom det fungerat bra hittills ska jag avsluta årets sista inlägg med det jag säger varje år:
Jag hoppas att 2012 blir ett ännu bättre år än 2011. Det ska bli det, it is what you make it.Önskar er alla ett gott nytt år och att alla era önskningar slår in!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur ska jag fira nyår då?

2011-12-31 @ 18:39:03
Postat av: amina

Ja bara älskar den första bilden, blir glad bara jag ser den! Härligt ^^

2012-01-03 @ 00:28:41
URL: http://aminadz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Lana!Jag funderar på att söka till arkitektprogrammet på KTH! Om jag sätter mvg i alla ämnen nu i trean får jag 21.5 i slutpoäng. Dock vet jag inte om jag kommer göra det och det är ju 22.0 som är antagningsgränsen. Vet du om det går att komma in som ex. reserv om man har 21.5, känner du någon som har gjort det?

(jag har pratat med studievägledare också men de är otroligt dåliga på att tala klarspråk, de vill inte svara alls haha)

kram :)

2012-01-04 @ 14:54:06
Postat av: Lana

anonym: Hej! Vad roligt :) I år var antagningsgränsen 21.90, och den kan höjas eller sänkas beroende på sökande, så du ska absolut testa! På saco-mässan sa en kvinna till mig att jag måste ha alla MVGn för att komma in och jag blev helt förstörd för att jag hade ett VG. Men så var inte alls fallet för det går faktiskt inte att veta exakt vad antagningsgränsen kommer att vara förrän alla sökt! Så testa, man vet aldrig, du kanske har tur! Hur det är med reserver och så vet jag faktiskt inte. Du kan också testa att söka genom högskoleprovet eller arkitektprovet. Lycka till!

2012-01-04 @ 15:27:28
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback