Lana Karat -
2011-12-04

Weekend... or is it really?

Jag är tillbaka i workaholic-tillsåndet och spenderar nästan alla mina vakna timmar i skolan, även helgtimmarna. Ritsalen är som vanligt vårt andra hem. Vi jobbar, umgås, äter och skräpar ner där. Det är mer stökigt än ni kan ana, men vi trivs i vår skit. Igår vid nio lämnade jag dock skolan en stund för att ta ett glas vin med tjejerna. Vi slutade upp på Amba där vi dansade till klockan tre. I efterhand kändes det inte särskilt smart, men igårkväll kändes det absolut nödvändigt. Imorse mådde jag lika strålande som självaste solen - or maybe not - men tog mig till skolan ändå där jag har spenderat hela dagen och även kommer att spendera söndagen. Min modell börjar bli klar och jag är så himla nöjd och stolt över det jag har skapat. Det är denna känsla som skulle ge mig energi att spendera tio gånger mer tid i skolan än vad jag gör nu.
Har jag sagt att jag älskar min utbildning?

I'll be back när jag är klar med projektet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

okejokej vi fattar du går i skolan haha varje inlägg handlar om att du är i skolan.

2011-12-04 @ 11:33:53
Postat av: Lana

Anonym: Gud vad bra, var rädd att ni inte hade fattat det! Pjuh

2011-12-04 @ 13:05:49
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: A

Sant. Tror inte alla bryr sig om arkitektur men och andra sidan e det hennes blogg och hon bestämmer vad hon ska skriva men tror man inte behöver alltid skriva om skolan.

2011-12-04 @ 14:43:51
Postat av: Lana

Just nu är detta det enda jag gör och det enda jag har i huvudet. Antingen skriver jag om det eller så skriver jag inte alls. Tycker man att det är tråkigt behöver man inte läsa. Enkelt :)

2011-12-04 @ 14:49:42
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja det är verkligen så att varje inlägg sedan, skolan startade handlar om arkitetur...lite trist är det ju..

2011-12-04 @ 17:57:16
Postat av: A

Skulle du kunna gifta dig med Jasmin ? För jag menar när man älskar någon så tänker man inte ''Ja jag älskar dig men vet inte om jag vill vara med dig föralltid'' När man älskar någon så vill man ju vara med den personen föralltid , vilket e självklart ...

2011-12-04 @ 19:01:16
Postat av: Ema

Gud vad dryg du är?

2011-12-04 @ 19:31:26
Postat av: Lana

A: Jag tänker realistiskt och vet att jag inte än kan avgöra vad jag känner om 5-10 år för jag vet att vi båda kan förändras väldigt mycket under dessa år, vi är fortfarande ungdomar som går i skolan. Just nu kan jag inte tänka mig ett äktenskap överhuvudtaget, känns väldigt avlägset. Jag njuter hellre av vårt förhållande nu än att tänka på framtiden.Ema: Om du syftar på andra kommentaren så gav jag ett drygt svar till vad jag tycker är en dryg kommentar. Hade någon lite trevligare sagt att det vore kul om jag skrev om något annat hade den säkert fått ett mycket trevligare svar.Till alla: Skolan är en väldigt stor del av mitt liv och nu innan projektinlämning jobbar jag från att jag vaknar till att jag lägger mig. Jag tjänar varken pengar på min blogg eller har målet att få mycket läsare. Jag bloggar alltså inte för att göra er nöjda och det måste ni förstå. Sedan är det jättekul om ni tycker det är kul att läsa och kommer med förslag eller önskemål på ett schysst sätt. Sist jag hade projektinlämning och valde att låta bloggen stå ouppdaterad i över en vecka fick jag klagomål om dålig bloggning. Jag bloggar iallafall och svarar på era kommentarer. Visa lite förståelse eller läs inte bloggen om ni inte gillar innehållet, som sagt.

2011-12-04 @ 20:06:58
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: A

Ok , interessant att höra. Men när skulle du kunna gifta dig , ålder ? Jag vet många som tänker ''Jag ska gifta mig efter universitetet'' Och då skrattar jag lite för mig själv. Jag menar , e personen singel och tänker så , så e det ju bara roligt. Ingen vet ju när man kommer gifta sig osv och bara för man vil gifta sig efter universitetet osv så betyder det ej att prinsen kommer stå där och vänta. Sådant kan man ju inte planera ... Men jag tror att äktenskap och universitet kan gå ihop , bara man har viljan =)

2011-12-04 @ 20:21:49
Postat av: Lana

A: Jag vet inte, jag vet när jag är i den situationen när det är läge att börja tänka på det, men jag tycker inte man kan sätta en ålder på när man ska gifta sig eller föda barn. Jag vet bara att det inte är inom en snar framtid.

Ja, det kan det säkert om man vill! Men det är inget för mig.

2011-12-04 @ 20:57:47
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Meri

Älskar din blogg Lana! :) Klart du ska skriva om skolan, det är fan där man tillbringar hela dagarna. Folk måste förstå att allt inte handlarom mode och dagens bilder.Kram

2011-12-04 @ 23:58:31
Postat av: Miguel

Ja det har du rätt i Lana men för mig handlar det om 200 poäng då jag har haft Idrott och hälsa a & b.

läste någontans att man skulle ta bort just dessa ämnen från slutbetyget men idag ska jag vända mig till en studievägledare.

Lycka till med ditt nuvarande projekt.

Detkommer att bli spännande att få se resultatet.

2011-12-05 @ 07:07:08
Postat av: Tindra

MEN HERREGUD!!!!! Hur fan orkar ni bra så himla bittra?!? Utan sådana fantastiska människor som Lana skulle ingenting gå framåt här i landet. Uppskatta människor som arbetar hårt!Hur i helsike orkar ni försöka trycka ner Lana? Ni borde gå ur eran bittra bubbla och se att det faktiskt stärker henne!Lana fortsätt gärna skriva om skolan, finns många som uppskattar det! :)Med detta sagt vill jag bara tillägga att det förvånar mig inte om ni sitter och uppdaterar hennes bloggaida 50 ggr per dag för att se om hon uppdaterat. Ni är ju besatta om ni sitter och kommenterar varenda j'vla inlägg!2011-12-05 @ 18:02:33
Postat av: Anna

Gud vilka dryga kommentarer. Slösa inte din tid på sånna negativa och bittra människor :) Du vet själv att vi är många som uppskattar din blogg! Kram

2011-12-05 @ 20:49:51
Postat av: A

Jag undrar hur du och Jasmin brukar göra med notan osv ? Har inte du betalat en enda gång ? Jag personligen tycker att en kille ska betala men sedan om man har ett lite längre förhållande så har jag inga alls problem att betala någon gång , då och då. Jag vill ju trots allt gottgöra han som han gottgör mig =)

2011-12-05 @ 21:54:19
Postat av: Anonym

till A, sluta snoka, gå hem, vilken skev uppfattning du har om förhållanden överhuvudtaget

2011-12-05 @ 22:32:04
Postat av: Lana

Meri, Tindra, Anna: Vad gulliga ni är, tack så mycket och tack för er förståelse. Jag tycker själv om att blanda lite allt möjligt på min blogg, men i perioder som dessa blir det lätt lite enformigt. Det är kul att det fortfarande finns de som uppskattar det jag skriver, och det folk måste förstå är att oavsett om jag skulle ha 5 läsare om dagen istället för 500 så föredrar jag hellre att när jag senare kollar tillbaka i bloggen se inlägg om vad jag har gjort om dagarna i skolan än på min mat och mina kläder.

Ha det bra :)A: Klart jag har betalat. Vi båda pluggar och är för tillfället arbetslösa vilket betyder att vi har ungefär samma ekonomiska situation, känns dumt om bara han ska betala? Sedan är det vanligare i vår kultur att killen bjuder och han insisterar ofta, men det jämnar ut sig. Ibland betalar han, ibland jag. Det är inget vi diskuterar mycket eller tänker över, det flyter naturligt. Vi delar aldrig på notan, det tycker vi båda känns lite fånigt.

2011-12-05 @ 22:57:59
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varför känns det som att du blir jämförd med Hanna hela tiden? i bloggarna och så

2011-12-07 @ 22:46:19
Postat av: Lana

anonym: Ingen aning, det är ofta jag inte förstår mig på folk.

2011-12-07 @ 23:11:43
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback