Lana Karat -
2011-02-04

Fredag

Trots att veckan har bjudit på flera soliga dagar och trots att jag inte har haft mycket plugg har jag ändå varit ovanligt trött dessa dagar. Jag har fallit tillbaka i mitt mönster med flera timmars "powernap" om dagen, som bara gör mig ännu tröttare. Samtidigt har huvudet varit fullt av tankar, funderingar och planeringar. Ibland blir det för mycket.
Hursomhelst, nu är det helg och det är den första på länge då jag inte jobbar. Kvällens utgång blir också den första på ett bra tag. Jag känner mig gammal som tröttnat på att gå ut. Just nu ser jag mest framemot nästa vecka då jag på torsdagen åker till Idre med tjejerna och annat folk från skolan. Det ska bli skönt att komma bort från vardagen några dagar. 
Något annat jag ser framemot är att Jasmina kommer hit den helgen jag fyller år! Äntligen blir det av, vi har planerat att ses hela hösten och vintern men något har kommit i vägen varje gång. Igårkväll satt vi och chattade i ett par timmar, hade ont i kinderna av skratt, som vanligt. Jag har saknat henne sjukt mycket! Jag skulle vara världens lyckligaste om hon började plugga på min sida av Sverige. 


Kommentarer
Postat av: Jasmina

ITS GONNA BE AMAAAAAZIING

2011-02-06 @ 22:28:17
Postat av: sanda

Bättre uppdatering taaaaaackkkkk

2011-02-07 @ 14:07:25
URL: http://eemotion.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback