Lana Karat -
2011-02-09

Idre here we come!

Anledningen till min dåliga uppdatering är att jag inte velat fylla bloggen med klagoinlägg. Jag har helt enkelt haft oflyt dessa dagar. Det mesta har gått fel och jag har råkat ut för irriterande småsaker hela tiden. Och en veckas PMS.
Men nu ska det bli bättre tider. Imorgon åker vi till Idre och jag är väldigt taggad! Det jobbiga är dock packandet. Jag är en panikmänniska. Eller rättare sagt kontrollmänniska, men att inte ha allt under kontroll ger mig panik. Vi ska iväg fyra dagar och ändå känns det som att jag behöver ta med hela mitt liv.
Nyss satte jag på mig alla skidkläder och gick ut till mamma och pappa, och vi alla började asgarva åt mig. Skidor, snö och sådant är inte mitt rätta element och jag tror att jag utstrålar det. Men så länge jag undviker att bryta något i backen blir det bra! Jag måste seriöst lära mig att svänga i höga hastigheter...


Den här packningen är tyvärr bara för bildens skull. Jag har knappt börjat packa ner och mitt rum ser ut som ett krigsfält.


Kommentarer
Postat av: Leila

Åhhh älska Idre <3

2011-02-12 @ 15:33:02
URL: http://leilakarat.blogg.se/
Postat av: ALice

Hej! Råka klicka in din blogg och såg att du hade en jättefin vit kappa med svart skärp längre bak i arkivet . Var är den köpt någonstans?

2011-02-14 @ 17:19:59
Postat av: Lana

Alice: Den är från h&m, dock är den mer beige än vit. Tror faktiskt att den finns kvar fortfarande :)

2011-02-14 @ 20:53:30
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback