2011-01-29

Lördag

Igår blev det ännu en lugn fredag. Efter skolan åkte jag till stan för att träffa Melisa. Det var längesen vi sågs så vi hade mycket att prata om. Det blev även en del shoppingfynd för min del. Inte bra eftersom jag egentligen inte har råd med det för tillfället, jag kommer bli tvungen att välja vad jag ska lämna tillbaka av allt jag köpt i veckan... snyft.
Nu är det bara en halvtimme kvar på jobbet, sedan åker jag till Uppsala där jag ska spendera resten av helgen.


2011-01-28

Je m'ennuie de Paris


2011-01-26

Workout

Newsflash: Jag har gymmat. Det är en sensationell händelse för otränade mig. Igår följde jag med min bror och pojkvän till Flex där vi spenderade ett par timmar. Jag dödade mina lår- och magmuskler på träningsmaskinerna och jag sprang fem kilometer på rullbandet. Jag vet inte när jag sprungit så mycket sist, om jag någonsin har det? Idag har jag gått runt stolt över min jobbiga träningsvärk som jag upplyser alla om. Det bästa är att jag efter gårdagen är sjukt taggad på att träna igen, vilket också är något nytt!

Jag måste verkligen förändra mina sömnvanor. De sista två nätterna är de första på länge som jag fått sova ordentligt. Jag märker hur mycket bättre jag mår efter tillräckligt sömn och träning. Jag måste börja ta hand om mig själv bättre.
Det har jag dock lovat mig själv många gånger...


2011-01-24

Söndag

Vilken härlig söndag! Solen ger mig verkligen livsenergi. Jag åkte till Uppsala idag där vi började dagen med en vinterpromenad. Efter det gick vi hem till Jasmin för filmmys med varm choklad och hans mammas bajadera... love it.

2011-01-24

New computer

Jag har fått en ny dator! Det var på tiden, min gamla dator är verkligen döende. Den har stått ut som min tekniska pojkvän i över tre år och jag känner en hatkärlek till den som är lite svår att släppa. Men jag väldigt glad för den nya!
Tack mamma och pappa!


2011-01-23

Ice skating

Min pojkvän mötte upp mig efter en ganska hektisk dag på jobbet. Vi åkte till Kungsan för att äta och åka skridskor, precis som vi skulle gjort förra veckan. Det kändes som en repris på förra årets skridskoåkning, förutom att vi nu bär på ett år av upplevelser och minnen tillsammans. Underbar kväll!
2011-01-22

Off to work


Ska iväg till jobbet nu. Ska försöka att inte somna bakom kassan. Ska träffa Jasmin efteråt. Ska uppdatera mer ikväll.

2011-01-20

So much for my effort

Dagen började inte bra, imorse hatade jag mig själv en aning. Jag pluggade hela dagen igår efter skolan, läste tills ögonen blödde. Jag fick för en gångs skull mycket gjort och var även helt förberedd på den muntliga presentationen jag skulle hålla imorse. Men tack vare den immunitet jag utvecklat mot väckarklockor lyckades jag försova mig. Jag har förresten två väckarklockor, men det hjälper inte. Istället vaknade jag försent, med huvudvärk av för lite sömn (och antagligen det olidliga ljudet jag hört i sömnen), och en hemsk hosta. När jag insåg att jag inte skulle hinna till lektionen la jag mig igen eftersom jag trodde att jag höll på att bli sjuk.
Nu mår jag bättre. Jag sitter med min nya drog, chokladkaffe, och måste tillbringa ännu en kväll med plugg. Jag ser framemot att göra klart de två uppsatser jag har kvar, då är jag off the hook ett tag och kan börja leva igen.


2011-01-17

Weekend

Den här helgen har gått otroligt fort. Efter jobbet i lördags följde jag med tjejerna på fest. Bortsett från förfester har jag nog inte varit på hemmafest sedan jag fyllde 18. Jag har faktiskt saknat det, jag hade väldigt kul. Morgonen därpå mådde jag som jag förtjänade, men det blev bättre sedan när Jasmin kom. För att hedra vår ettårsdag hade vi planerat att åka skridskor på kvällen, precis som dagen vi blev tillsammans, men regnvädret fick oss att stanna hemma och mysa istället.

Idag har vi haft en välbehövd studiedag. Förutom att jag sovit bort halva dagen har Karin varit här för att jobba med vårt projektarbete. Vi fick lite gjort, men det blev självklart mer prat är jobb. Det är dock inte mig emot, att vara med Karin är som terapi för mig.


2011-01-17

One year with youIgår firade vi ett år tillsammans. Ett år med mycket kärlek, glädje och underbara stunder,
ett år då jag har varit en väldigt lycklig flickvän. Jag älskar dig.