Lana Karat -
2011-06-22

OnsdagArbetsdagen gick väldigt fort,
antagligen för att jag slapp spendera halva dagen ståendes i kopieringsrummet. Idag fick jag en aning svårare uppgifter. Måste medge att arbetet blev lite intressantare. Jag förvånas faktiskt över hur mycket ansvar och tillträde till viktiga dokument jag får. Lite slarv och felklick från min sida skulle kunna göra mycket skada, och vetskapen om det gör det hela en aning jobbigare. Det är som att någon skulle ge mig ett ägg och säga att jag absolut inte får tappa det för att det är otroligt värdefullt... Större risk att jag tappar det då än om jag skulle gå och slänga runt på ett ägg från kylskåpet (det sista var en lögn, jag skulle lätt tappat ett ägg om jag slängde runt med det, men det lät bra). Nog om det.

Om en vecka åker jag till Sarajevo. Tiden till sommaren har aldrig gått fortare, antagligen för att jag inte räknat dagar, längtat och tänkt på det som tidigare år. Studenten tog all fokus, och nu jobbet. Jag drabbas av ångest så fort jag börjar tänka på packandet. Det är några dagars projekt för mig som alltid slutar i panik. Jag börjar också få lite panik över att min hals känns konstig, igen... Det sista jag behöver nu är att bli sjuk, igen. Jag kanske jinxade mig själv trots allt.


Kommentarer
Postat av: Amra

Hej, detta är första gången jag kollar in din blogg och den är grym :) Svaka cast!Jag undrar vad du använder för kamera? Jättefina bilder!

2011-06-22 @ 22:11:32
URL: http://amrafosho.blogg.se/
Postat av: Lana

Amra: Tack! Kameror jag använder: http://lanakarat.blogg.se/2011/may/mina-kameror.html

2011-06-23 @ 10:49:01
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad är det oftast du brukar få för komplimanger ? och vad använder du för tandkräm ? Du har så fina tänder :)

2011-06-23 @ 12:18:50
Postat av: Lana

anonym: Utseendet. Tar den som finns i badrumsskåpet haha, tack.

2011-06-24 @ 11:15:57
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja men vad menar jag hehe. Typ fina ögon osv ... ?

2011-06-24 @ 13:40:21
Postat av: E

Mene veoma interesuje kako kod vas u Svedskoj sistem ocijena u skoli funkcionira. Ovdje u Norveskjoj dobijamo ocjenu 1-6 (6 najbolja), a kod vas samo 3 ocjene..? Zar nije "lakse" dobiti vecu ocjenu (MVG?) kad su samo tri varijante?? Hm.. Ne mislim da je nizi nivo u Svedskoj nego u Norveskoj, ali taj me sistem ipak malo cudi, hehe!

(U Bosni je 1-5!)

2011-06-24 @ 22:51:34
Postat av: Lana

anonym: Jag får oftast komplimanger för utseendet i helhet, därför vet jag inte riktigt vad jag annars får för oftast.E: Da, imamo tri ocjene, ili cetiri ako racunas "icke godkänt". Znaci IG (icke godkänd), G (godkänd), VG (väl godkänd), MVG (mycket väl godkänd). Pa i ja mislim da je mnogo puta sigurno lakse dobiti najvecu ocjenu. Ali zato nam daju i G+, VG-, VG+, MVG-, da bi nam npr na testovima pokazali "tacniju" ocjenu. Na kraju kad se sve sabere dobije se G, VG ili MVG. Medutim, sljedece godine ce mjenjati sistem, i ovjde ce biti 1-6, ili A-F, nisam sigurna.

Znam kako je u Bosni ;)

2011-06-25 @ 02:18:34
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: mels

cao lana! poso ti izgleda super! kako si ga dobila i sa cim radis?super ti je blogg, caos! :)

2011-06-29 @ 20:08:37

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback