Lana Karat -
2011-06-21

Tisdag

Jag har ingått äktenskap med kopiatorn här på jobbet. Vi bor tillsammans i kopieringsrummet. Jag, kopiatorn och alla våra papper, a happy family. Skjut mig, någon. Det här är första dagen tillbaka på jobbet efter helgen, jag var för sjuk för att jobba igår, men det känns redan som att jag har varit här i en vecka. Jag är återigen här utan mamma eftersom hon var tvungen att köra min ännu sjukare bror till läkaren. Tråkigt. Det är mamma och hennes roliga påhitt som gör det värt att jobba här. Och min brors sjukhet gör mig nojig, han har haft oavbruten hög feber tre dagar i rad. Det har aldrig hänt någon av oss tidigare.

Något annat jävligt illa är du, din pinsamma människa, som skapat en profil på Facebook i mitt namn med mina bilder från bloggen. Jag vet inte om jag ska skratta eller bara sucka och slå handflatan mot ansiktet. Inte nog med att ta bilder, men mitt namn? Hur IQ-befriad är det tillåtet att vara? Jag undrar verkligen hur människor som sysslar med sådant mår. Synd att Facebook inte är lite effektivare på att kolla upp anmälningar. Det här är så störande för det påminner om att det finns så många retards utöver er snälla läsare som får mig att ifrågasätta min offentlighet och öppenhet på bloggen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lana likes snabba cash

2011-06-21 @ 15:06:37
Postat av: Nala

Fan vad patetiska människor det finns!!Jag var med om en liknande sak (fast inte FB ) och då skrev jag till den personen! Hon ( antar att det var en hon ) tog bort sidan efter det!!

2011-06-21 @ 16:25:16
Postat av: Anonym

Ne brini Lana. Skit i personen , anmäl den bara. Hänt mig med och det roliga e att personen hållt på i över ett år och det med flera konton i mitt namn haha samt pojkvännens haha

2011-06-21 @ 16:25:26
Postat av: Sandra

Det finns människor till allt, och tyvärr finns det människor till sånt här med. Jag gjorde en polisanmälning förra veckan för att någon gjort detsamma med min blogg, gått in och tagit bilder, skapat en profil och använt mina bilder och kallat mig för sin "bästa vän" och att jag är död. På bilderna var det långa texter om hur jag dog och att alla saknade mig, 25 personer hade gillat bilden och ca 30-40 st hade skrivit R.I.P. Det fanns bilder på mig allt ifrån min barndom till bidler som nyligen är tagna, och bilder med några vänner. Man blir riktigt rädd, speciellt när människor går påt och tror att man verkligen är "död". Har inte velat ta bort min blogg men har nu lagt lösenord på den, vet inte riktigt vad jag ska göra med den!

Sjukt att vi lever bland såna människor, så var försiktig!

Btw så har du en grym blogg, brukar klicka in mig här ibland och du skriver alltid kloka saker :)

2011-06-21 @ 19:37:55
Postat av: Lana

Nala: Håller med. Jag skrev men personen verkar inte bry sig, vilket inte förvånar mig för man måste vara ganska idiotisk för att ens göra en sådan sak till att börja med.anonym: Jag har självklart anmält men FB är långsamma på att kolla upp anmälningarna. Det är lite frustrerande när en person börjar lägga till ens facebookvänner.Sandra: Herregud vilka psykopater det finns... Fyfan! Det är hemskt att sådana patetiska människor förstör för oss normalt funtade som inte gjort något annat än att ha en blogg. Tycker verkligen det är synd att du behövt låsa den.

Tack så mycket!

2011-06-21 @ 21:04:30
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Hanna

Lana jag har anmält dom där två som har tagit mina bilder minst tio gånger nu. Ingen bryr sig :) så du får leva med din wannabe

2011-06-21 @ 22:36:01
URL: http://hannaceric.blogg.se/
Postat av: Lana

Hanna: Åhh.. Jag hade haft lättare att leva med att någon tagit mina bilder men mina bilder OCH namn är fan för mycket..

2011-06-22 @ 09:16:14
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det försvinner väl efter ett tag. Men mig tog det över 1 år haha efter jag anmält det

2011-06-22 @ 10:34:39

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback