Lana Karat -
2011-11-25

Busy week


Jag har inte varit lika effektiv som jag önskat denna vecka trots att jag har kommit hem sent varje dag. Story of my life. Kan inte jag bara en gång få känna "åh det här gick ju snabbt, jag är klar!". Det händer inte mig. Det är inte menat för mig. Idag slösade jag till exempel över två timmar(!) på att hitta en funktion som försvunnit på AutoCAD. Ville döda AutoCAD. Jag var så frustrerad att när jag tillslut hittade det fick mina klasskamrater bevittna några glädjetårar. Det känns så bra att vinna över datorn. Jag undrar hur många krig jag kommer att utkämpa mot alla de program vi måste lära oss.

Imorgon efter skolan är det äntligen dags för arkitekternas nya bar att invigas. Vår pub brann tyvärr ner i våras och har inte fixats förrän nu, därför har arkitektstudenterna fått crasha andras pubar på KTH eller pubar utanför skolan. Vi har iallafall lyckats väldigt bra med att hålla igång vår fredagstradition trots det! På lördag ska Haris firas och på söndag ska jag, om jag orkar vilket jag är ytterst tveksam till, ta mig till skolan för att jobba på projektet. Heja mig.

Kommentarer
Postat av: :)

Varför umgås du inte med Hanna längre? Ni va ju bra vänner förr något måste väl ha hänt eller?

2011-11-25 @ 15:27:02
Postat av: Lana

:): Varför måste något speciellt ha hänt? Det är helt normalt att man umgås med vissa mer än andra i olika perioder i livet.anonym vars kommentar inte accepterades: Tack för dina fina ord om mig men jag väljer att inte acceptera din kommentar.

2011-11-27 @ 15:58:27
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Amela

Lijepa moja Lanic, saknam vas bas puno <3

2011-12-06 @ 17:06:59
URL: http://amelasvraka.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback