Lana Karat -
2011-11-21

Random om skolan

På väg till skolan idag träffade jag på min studievägledare från gymnasiet. Kanske inte en big deal, men jag känner en väldig tacksamhet för henne. Hon hjälpte förvirrade mig under många av mina "I don't know what to do and I feel like crying"-stunder. Jag gick till henne så många gånger att hon bland alla tusen elever visste vad jag hette, vilken klass jag gick i, vilka betyg jag hade och vad jag ville plugga i framtiden. Och hon engagerade sig i att hjälpa mig, hon mailade KTH åt mig, tog reda på information åt mig - sådant som hon egentligen kunde sagt åt mig att göra själv. Jag har ett tag funderat på att skicka ett mail till henne för att tacka henne en gång till och säga att jag har kommit in och är jättenöjd, men det har aldrig blivit av. Shame on me. Idag fick jag som tur chansen att face to face tala om för henne hur mycket hennes hjälp betytt för mig. Och hon frågade om jag vill komma när skolan har "karriärdag" för att prata om min utbildning... Of course I will! Tänk om någon förra året, under vår karriärdag, hade sagt att jag kanske kommer att stå och berätta om arkitektutbildningen. Jag hade sagt no to the way.

Tänk om någon förra året hade sagt att mitt andra projekt blir att rita ett helt hotell. Jag hade sagt no to the way... Men nu ritar jag det. Det är otroligt vad man kan klara om man måste. I början kunde jag bli nervös när vi fick en uppgift och tänka hur i helvete ska jag klara det här? Jag kände mig som den enda som tänkte så. Men det tankesättet är gone, det gäller bara att se allt som en utmaning som man kommer att klara om man vill.

På tal om projektet, det har blivit dags för mina nära och kära säga adjö till mig tills det är över. Snart kommer jag återigen att befinna mig i det där tillståndet då inget annat existerar än skolan. Jag har inte saknat stressen, men jag måste erkänna att jag har saknat de sena kvällarna i skolan och att vara så engagerad i ett arbete som jag var under förra projektet. Jag har mycket att göra och slutkritiken närmar sig, och jag blir irriterad över att jag fortfarande känner mig ganska lugn. Det här är nämligen mitt problem, jag börjar inte prestera ordentligt förrän jag får panik, och det får jag när det är för lite tid kvar. Men it's cool, jag klarar det.

Kommentarer
Postat av: natta

duktiga bästaste du! <3

2011-11-22 @ 13:06:12
Postat av: MISS ALICIA

Hej!I nätbutiken missalicia.se hittar du accessoarer för dig och ditt hem. Perfekt för julklappsshoppingen!Vänliga hälsningar,

Miss AliciaPS. På söndag börjar en adventskalender med fina priser på vår Facebooksida! Gilla sidan för att kunna delta: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

2011-11-22 @ 18:53:46
URL: http://missalicia.se
Postat av: BRUNETTBLOGGEN

ska vi följa varandra via bloglovin? :)

2011-11-23 @ 14:30:03
URL: http://brunettbloggen.se
Postat av: Anonym

Kommentar i Hannas blogg, tyckte det va värt att tas med :)"Den bloggerskan som några ta upp i kommentarerna i den här bloggen nämns för att den bloggerskan är så falsk och visar er läsare en falsk bild av sig själv och sitt liv. Om ni visste vem hon var egentligen skulle ni skämmas åt henne. Hon leker perfekt och ni går på det. Döm inte henne utifrån bloggen för det är långt ifrån den hon är. Hela hennes liv, förhållande osv framställs på ett falskt sätt. Ha det i åtanke. Hon är inte den ni tror.Obs väljer att ej skriva bloggerskans namn för att du (hanna) inte skulle accepterat kommentaren men ni som har nämnt namnet förstår nog.puss på dig hanna. Du har ett bra liv utanför bloggen till skillnad från vissa andra. Skenet bedrar"

2011-11-24 @ 17:20:01
Postat av: Lana

Anonym: Haha okej, jag orkar verkligen inte bry mig om bittra människor.

2011-11-24 @ 18:19:07
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: natta

luktar de lite avundsjuka eller? hahaha, mobbad...

2011-11-25 @ 19:20:33

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback