Lana Karat -
2011-10-22

Teckning


Dessa teckningar är lite av det jag har sysslat med undet konstveckan. Vi har jobbat med kolteckning, linjeteckning och att rita med sudd i grafit. Det har varit en skön vecka med mitt härliga lärarlag. Alla trivs riktigt bra ihop. Informationen vi fick om att någon kunde tvingas byta lärarlag då vi är för många i vårt tycks ha stärkt gruppens dynamik ytterligare (det finns fem lärarlag med ungefär 20 personer i varje). Men det blir inget byte som tur är!
Nu har jag hunnit återhämta mig tillräckligt efter förra projektet och är taggad på att sätta igång med ett nytt på måndag!

Kommentarer
Postat av: Amela

Kvinna, du är ju helt grym på hela den här arkitektgrejen! Svaka ti cast stvarno!

2011-10-22 @ 17:56:50
Postat av: A

Jättefint verkligen ! Sedan tror jag att det är grymt att vara grymt på något när man har en pappa som är utbildad till det man själv vill bli. Har många kompisar som är utbildade till det deras föräldrar är :D Jättebra faktiskt.

2011-10-23 @ 15:33:17
Postat av: Adina

Undrar vad du gick för program på gymnasiet? Grym blogg! :)

2011-10-23 @ 18:50:58
Postat av: Emina

Blir verkligen fascinerad av ditt arbete, allt du har gjort än så länge. Vilken talang du har!

2011-10-24 @ 22:43:31
URL: http://eminac.blogg.se/
Postat av: Lana

Amela: Tack så mycket, men det återstår att se då jag precis börjat!A: Tack! Ja, det är riktigt härligt faktiskt. Inte bara för att jag har någon att vända mig till för hjälp, utan för att jag har något speciellt jag kan dela med pappa som ingen annan i familjen förstår sig på lika bra. Arkitektur kommer inte bara vara ett yrke som vi har gemensamt, utan det är ett intresse som vi delar och kommer att dela tillsammans resten av livet!Adina: Jag gick samhällsprogrammet med inrikting samhälle. Tack!Emina: Tack så mycket! :)

2011-10-24 @ 23:46:36
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback