Lana Karat -
2011-10-25

This is what I'm made of


Arbetet med det nya projektet har fortfarande inte kommit igång, så än är jag lugn och harmonisk. Idag har vi istället haft föreläsningar hela dagen. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna, trots att ämnena var intressanta. Det är vissa föreläsares lugna och entoniga röst som är problemet, de kunde lika gärna gett mig en kudde och sömnmedel...

Bara så att alla mina gamla gymnasiekamrater vet, jag är fortfarande likadan. Jag sover fortfarande för lite, jag trycker fortfarande på fel knapp när jag ska snooza och kommer sent, jag har fortfarande svårt att hålla mig vaken under föredrag, jag är fortfarande värdelös när det kommer till att kolla skolmailen, jag är ännu mer värdelös på att läsa de texter vi får i uppgift att läsa till föreläsningarna och jag klarar mig fortfarande inte utan en massa sötsaker under dagen. Det tog inte lång tid innan mina nya mates la märke till mina härliga slacker-egenskaper, haha. Jag saknar Karin, jag behöver någon som är värre än mig! Och någon som är villig att ge mig en ordentlig örfil när inget annat hjälper mot sömnigheten, vilket jag av erfarenhet vet att hon är.

Kommentarer
Postat av: Amina

Haha roligt inlägg, blir också trött när mina lärare snackar i evigheter med en lugn och entonig röst, så himla jobbigt.. Man fattar inget till slut! :D

2011-10-26 @ 15:59:59
URL: http://aminadz.blogg.se/
Postat av: Elina

Hejsan, har läst din blogg nu i ett par månader utan en kommentar, det har med andra ord varit helt tyst från min sida men kände att nu kanske det var dags för mig att göra lite väsen. Jag måste bara få säga att jag älskar din blogg, älskar ditt utseende, jag tycker att det är så kul och se en så snygg och ambitiös tjej som vill något i livet, som har höga mål och förväntningar på sig själv. Du verkar ha så bra männsikor i din omgivning. Fortsätt som du gör då kan du komma hur långt som helst och ingen kommer att få trampa dig på fötterna oavsett hur mycket avundsjuka det finns överallt. / norrköpingstjej :)

2011-10-27 @ 04:37:35
Postat av: Irma

Hej lana, vart i Paris ska man bo? Har du tips på hotell? Ska bjuda min pojkvän på en resa dit i födelsedagspresent. Ha det bäst!

2011-10-28 @ 23:35:33
Postat av: Lana

Amina: Man fattar inget för att man halvsover!Elina: Åh, tack för din kommentar! Den gjorde mig väldigt glad! Och jag är glad att du gillar min blogg! Ja, jag är väldigt lyckligt lottad och tacksam för allt jag har och för människorna runt omkring mig. Och jag gör allt to keep it that way :) Tack!Irma: Jag har bara bott på ett hotell i Paris så jag har inte mycket att jämföra med men vi bodde på Hotel Corail http://www.corailparishotel.com/, som jag hittade genom booking.com (rekommenderar den sidan då du kan läsa andras recensioner och kommentarer om varje hotell). Jag skulle gärna bott på samma hotell igen, det låg i ett mysigt område nära en av de större tågstationerna (Gare de Lyon) som har flera tunnelbanelinjer, bland annat en som går till de flesta platserna som man vill besöka som turist. Men som sagt, kolla runt på booking.com, där ser du hur nära alla hotell är till Paris mittpunkt, och läs kommentarerna för man vet aldrig om hotellet ligger i något skumt område, trots att det ser nära ut till centrum. Lycka till!

2011-10-29 @ 01:31:31
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: ems

du är otrolig vacker!!

2011-11-02 @ 08:56:40
URL: http://emsolsson.blogg.se/
Postat av: M*

- så jävla vacker! keep up the good work!

2011-12-10 @ 03:03:43
URL: http://ILROMANISTA.SE
Postat av: Lana

ems & M*: Tack så mycket!

2011-12-10 @ 22:14:37
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback