Lana Karat -
2012-04-14

Back from Japan

Vilken stad, vilken upplevelse, vilken resa! Det är bland det bästa jag har gjort och värt varenda öre, att åka till Tokyo är något alla bör göra någon gång i livet! Det är svårt att svara på hur det var med bara några ord, jag har själv inte hunnit smälta allt. Det har för det mesta känts overkligt. Jag hann inte smälta en dags alla upplevelser innan morgondagen bjöd på massa nya. Jag har verkligen försökt att se till att göra allt jag velat hinna med under dessa två veckor, trots att det kostat mig väldigt mycket pengar och energi. Jag vet inte när jag sist har varit så utmattad. Det har varit väldigt skönt att bara ligga i sängen sedan jag kom hem, har bestämt mig för att göra absolut ingenting, men det är lätt att bli rastlös och uttråkad efter en så intensiv och händelserik period. Eftersom det är omöjligt att sammanfatta allt ska jag dela med mig av mina upplevelser och foton på bloggen bit för bit, när jag orkar gå igenom mina tusentals bilder!

Kommentarer
Postat av: datsme

Hej!

Jättebra blogg, först och främst! Men jag har en fråga: vill gärna plugga arkitektur, men hur fungerar själva studierna? Är det mest projekt eller har ni tentor ibland med? Är det svåra ämnen, mycket matte? Tacksam för svar!

2012-04-14 @ 21:25:23
Postat av: Lana

datsme: Tack! Det är mest projektbaserat men vi har kurser som pågår parallellt med projekten, och inom dessa kan vi ibland ha hemtentor, t.ex. i "arkitekturämnet" eller "arkitekturhistoria". Du kan läsa mer under kategorin Arkitektur år 1 om du är intresserad :)

2012-04-15 @ 17:09:36
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback