Lana Karat -
2012-04-21

Last days

Tillbaka till vardagen denna vecka. Trots att jag bara låg hemma i några dagar efter att jag kom hem från Tokyo kände jag mig fortfarande mör och outvilad när jag kom till skolan i tisdags, som att jag har haft ett väldigt långt lov utan vila. Allt har inte riktigt återgått till det gamla vanliga efter resan. Sinnet är fortfarande påverkat av alla intryck, upplevelser och inspiration och det är först efter att jag kommit hem som jag sakta börjat smälta det. Jag skaffade dessutom en ny dygnsrytm, något mitt emellan min gamla och den japanska som resulterade i en normal dygnsrytm för första gången sedan innan tonåren. Jag har vaknat väldigt tidigt av mig själv och somnat som ett litet barn innan nio. Nu efter lite mer än en vecka har jag lyckats rubba det, det passade sig visst inte att sova normalt.


Jag har mycket att göra i skolan men försöker klämma in vännerna i schemat så gott det går, om inte efter skolan så innan. Jag och Samra började gårdagen med en nyttig "brunch" innan vi tillsammans åkte till våra respektive universitet.


I skolan kommer vi ett tag framöver hålla på med teknik och byggnadskonstruktion. Dessa dagar har vi bland annat sysslat med modellbygge av existerande byggnaders konstruktion. Det blev mycket pill och som vanligt slutade det med att jag och Josefin satt kvar sist igår, övertrötta och sjungandes till våra favoritlåtar.


Fredagen idag innebar redovisning och sedan fort hem för att fly undan regnet och gräva ner mig under täcket. Jag har bara kollat på serier, målat naglarna, ätit cookies och inte gjort några ansträngningar whatsoever. Passar bra då jag imorgon har hela tre födelsedagar att fira på en kväll.

Kommentarer
Postat av: B Y S I S T E R S

Bloglovin byte ? <33

2012-04-22 @ 13:16:19
URL: http://bysisters.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback