Lana Karat -
2012-04-16

Tokyo - Shinjuku

Första dagen. Det var regnigt och blåsigt men vädret påverkade inte vårt humör. Vi bestämde oss för att börja med att utforska området där vi bodde, Shinjuku, som är ett av Tokyos största kommersiella och administrativa centrum.
Självklart gick just mitt paraply sönder två minuter efter att jag köpte det.
Vi gick till denna helgedom, Hanazonohelgedomen, som ligger lite undangömd bland alla hus.I närheten ligger Golden Gai, ett område med omkring 200 pyttesmå barer.


Sompo Japan Building, i denna gick vi upp för att ta en tur i konstmuseet.


Problem med att någon stjäl ditt älskade paraply? Not in Tokyo!


Första utsikten över Tokyo, och Cocoon Tower.Tokyo Metropolitan Government Building, i båda tornen finns det utsiktsterrasser med panoramautsikt, vi åkte upp i en.

Eftersom det regnade fortsatte vi att gå från skyskrapa till skyskrapa, nästa var den på bilden - Shinjuku Park Tower. Vi satt längst upp i hotellets lyxiga New York Bar med en fantastisk utsikt och mådde väldigt bra.Vi satt här tills det blev mörkt och utsikten framför oss förvandlades till denna.


Sedan åkte vi hem för att tagga till inför vår första utgång i Tokyo!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur mkt kostade resan allt som allt?

2012-04-17 @ 10:10:00
Postat av: Lana

anonym: Jag har faktiskt inte velat räkna eftersom det blev mycket mer än planerat, haha, men runt 20.000. Vi bodde väldigt billigt men det blev lite extra utgifter på shopping, festande och sånt.

2012-04-17 @ 15:50:11
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Miguel

Väldigt fina bilder Lana!

Det vore en dröm att få designa en skyskrapa i Japan men framför allt över alla kontinenter :)

Jag är rätt så innovativ men det gäller först att få in en fot för att drömmen ska besannas och det genom att komma in i Arkitektutbildningen.

2012-04-18 @ 19:40:16

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback