Lana Karat -
2012-04-17

Tokyo - WOMB

Första och bästa partykvällen. Vi drog till WOMB då vi hade läst att denna framröstats till en av världens bästa klubbar. Om det stämmer vet jag inte, men vi träffade många sköna människor och hade väldigt roligt den kvällen!
För första gången i mitt liv var jag en av de längsta tjejerna på hela stället! Med höga klackskor då... Det var lite lustigt att vi alltid kunde hitta varandra genom att kolla efter huvuden som sticker upp haha!


Japan, landet med de bästa toaletterna i världen. Inte nog med att de flesta toaletter har uppvärmning, anustvättning och torkning, i sällsynta fall även massage (inget jag vågat testa dock), så hittar man rosor, bindor och tops i tjejtoaletten, på en nattklubb! Vad har Sveriges nattklubbstoaletter? Piss på golvet!!!DANCE BATTLE! Jappsarna älskade våra dansringar. Mary tog priset som la sig och började snurra på rygg.Mina japanska buddies! Jättegulliga tjejer, men vår kommunikation var inte den bäst fungerande.  På väg hem någon gång efter fem. Visst fick jag vara lång för en kväll, men jag vet inte om det var värt smärtan efter hela kvällen. Jag vet överhuvudtaget inte hur vi hade energi för den kvällen, men riktigt bra var den!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jättebra inlägg om Japan Lana!

Du verkar så social.. Har du några tips på hur man kan lära känna nytt folk?

2012-04-17 @ 23:55:51
Postat av: .

Var inne på instagram nyss och någon tjej började följa mig, som var riktigt lik dig.. Jag tror hon snott någon bild av dig, sök på "elifkilinc" :s

2012-04-18 @ 10:37:54
Postat av: Lana

Hanna: Tackar! Utomlands brukar det vara lite lättare att lära känna nytt folk för att alla oftast är lite mer öppna och nyfikna, och samtal inleds väldigt ofta med "where are you from?", oavsett om det är andra turister som frågar en eller lokalbefolkningen. På fest är det också lättare just på grund av att folk är mer öppna för det.

Jag tar faktiskt inte så ofta första initiativet, men jag tror att det i vilket fall som helst är viktigt att utstråla glädje och öppenhet, le mot människor, skratta mycket och hälsa glatt så kommer folk bli mer sugna på att prata med dig. Och var inte blyg när du vill lära känna någon, när jag tar första initiativet till ett samtal räcker det oftast med att jag säger hej och kanske ställer en relevant fråga så är samtalet igång :).: Aa, hennes profilbild är en bild på mig, men den bilden har spridits väldigt mycket på weheartit och sådana sidor så hon har säkert tagit den därifrån. It's a lost cause -.-

2012-04-18 @ 12:52:11
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Amina

Ååh va underbara bilder :DVart är skorna på den sista bilden ifrån? ^^Kramis :))

2012-04-20 @ 16:40:37
URL: http://aminadz.blogg.se/
Postat av: Lana

Amina: Tack :) Jag vet faktiskt inte, lånade dem av en av tjejerna i vårt gäng.

2012-04-21 @ 00:54:22
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback