Lana Karat -
2012-12-04

Balkan Cruise

Vilken galet rolig helg ute till havs, från början till slut! Det var första gången på Balkan Cruise för oss i vårt lilla gäng, för somliga var det första gången på en kryssning överhuvudtaget, så det var dags att ge detta en chans! Det lät lovande att det denna gång faktiskt var en artist som man känner till, och att ungefär alla juggar vi känner skulle med. Kryssningen var en perfekt belöning för oss alla efter mycket slit med skola/jobb. Vi var alla avslappnade, taggade och på bästa humör. Vissa stunder skrattade jag så mycket att tårarna bokstavligen rann och kunde inte sluta - underbar känsla!

Vår lilla förfest i hytten. Jag vet inte hur det gick till, men på ett par sekunder blev alla helt koko. Sex övertaggade personer på en yta som känns som en kvadratmeter kan bara sluta i kaos.

Som självutnämnd fotograf försökte jag dokumentera detta så gott jag kunde men stod mest och kvävdes av skratt, åt Ernas tvångsmatande med fireball, a.k.a. vatrena lopta, åt Jasmins toapapperkrig, åt Ladas sång som var långt ifrån sång, åt alla kommentarer... Jag vet inte hur vi kom därifrån.

Musiken var bättre än vad jag hade vågat hoppats på. Förutom artisternas egna låtar, Zeljko Samardzic och Mia någonting (sorry, glömt), var det var en väldig blandning av musik, allt från folkmusik till populärmusik och gamla klassiker. Stundtals skrek jag hjärtat ur mig och stundtals kände jag för att sjunka genom marken (eller havet). Det var lite för mycket folkmusik och för mig helt okända låtar, men jag tror att majoriteten föredrog det so who am I to complain.

Great minds think alike. Outfitvalet skedde inte under samråd, haha!

SVE JOS MIRISE NA NJU! Dör lite varje gång den låten spelas någonstans, och bara måste ställa mig på en stol. 

Vår hytt var never the same efter förfesten. Det måste varit den värsta miljö jag någonsin sovit i. Men det hindrade oss inte för mer skrattfest innan vi somnade runt kl 6. Eller när vi vaknade och Adi ramlade av sängen i mörkret HAHA.

Nästa dag efter lunchen då vi suttit och skrattat och alla gårdagens påhitt var det redan dags för fest igen. Hälften i mjukiskläder och hälften i festkläder (jag vet inte hur folk orkade festfixa sig dagen efter!). Här gav vi verkligen allt av våra sista krafter! Jag, Erna, Lada, och Amela måste sett ut som att vi rymt från mentalsjukhuset när de spelade låtar som Kise Jesenje och Bosnom Behar Probeharao. Det var verkligen vår stund.

Vår egen partykung Haris avslutade festandet med att styra en flashmob till Severinas Italiana (han gick senare upp på scen). Ska bli så kul att se video på det! Det kunde inte ha blivit ett bättre avslut!

Kommentarer
Postat av: aleksander

Helvete alltså ... u PM vad du och amela ser bra ut. Svär kan inte vara lätt för jasmin o ha henne som syster o dej som tjej. Ni är fett fräscha båda två. Man blir stolt jugge när man ser sånna brudar och att ni går i skolan och jobbar ... oca mi svaka vam cast. Synd bara att hon la ner sin blogg. Valjda neces i ti. Cestitam jasmine brate.cuvaj ih.

Svar: Hahah tackar å bådas vägnar! Valjda necu jos, skulle bli för mycket separationsångest efter så lång tid :)
Lana Karat

2012-12-04 @ 19:54:19
Postat av: Anonym

Sjukt fin spetsbh! Vart har du köpt den? :)

Svar: Tack! Den är köpt på H&M för några år sedan.
Lana Karat

2012-12-04 @ 22:08:58
Postat av: Erna

bilderna kan inte förklara hur KUL det var !!!!!! hahaa "vi måste sett ut som att vi rymt från mentalsjukhuset" när de spelade vissa låtar.. vågar inte ens tänka på hur många som såg oss..

Svar: Bästa! :D bas nas briga!! <3
Lana Karat

2012-12-05 @ 01:48:51
Postat av: Anonym

wow wow WOW party på hög nivå! Så fint att se och alla är så fina och glada. snygga 4 tjejor ;)

Svar: Tackar tackar! :D
Lana Karat

2012-12-05 @ 12:38:15
Postat av: Anonym

vet du om Amela har instagram? har letat men hittar henne inte? hade varit kul att följa henne på jobbet med ministrarna och hennes resor. tacksam för svar. bra blogg fina lana

Svar: Nej det har hon inte. Tack så mycket! :)
Lana Karat

2012-12-05 @ 13:28:53
Postat av: Anonym

Vart kommer era kjolar ifrån? Och din blus?
Vackra båda två :)

Svar: Min är från Gina Tricot och hennes är från Vero Moda har jag för mig. Blusen är några år gammal från Nelly. Tack!
Lana Karat

2012-12-05 @ 21:21:21

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback