Lana Karat -
2012-02-02

Hello February

Årets första månad är redan över och nu vi inne på den som jag vanligtvis tycker är värst på hela året. Jag har dock lovat mig själv att göra den bättre genom att bättre. Jag har varit överdrivet energilös och oproduktiv senaste veckorna och har svårt att ens ta mig samman för att göra klart enklare uppgifter. Eftersom sol och tillräckligt med D-vitamin inte är ett valbart alternativ i detta land denna tid på året måste jag göra något annat, och jag har börjat redan idag genom att träna för första gången på väldigt länge. Ska verkligen försöka hålla igång detta nu. Säger tjejen med sämst självdisciplin.
Kommentarer
Postat av: Saranda

Vackra människa! Men måste fråga en sak, vad är det för vita prickar du har på ditt ögonlock?

2012-02-02 @ 20:52:25
Postat av: Lana a.k.a. Scarface

Saranda: Tack! Haha det är mitt ärr. Skulle vilja dra en häftig historia men jag gick på dagis och ramlade helt enkelt i skogen och landade på en pinne or something så att jag fick sy några stygn. Men jag har ögat kvar iallafall! :)

2012-02-02 @ 21:05:16
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur var du som barn? Var du typiskt "tjejig" eller lite av en pojkflicka?Hahahaha såg nu vad du hade döpt dig till; "Lana a.k.a. Scarface" Du är rolig du.

2012-02-03 @ 05:22:45
Postat av: Anonym

Dum fråga kanske men vad har du för storlek på blusen? Jag nämligen sett den i buik men både 34 ch 36 är slut så har inte kunnat prova.

2012-02-03 @ 09:38:00
Postat av: Amina

Du ääärr så fin Lana bgm ^__^ älskar dina bilder!

2012-02-03 @ 17:56:14
URL: http://aminadz.blogg.se/
Postat av: Lana

Anonym: Som barn är det väl vanligt att vara lite både och.. Iallafall för min del. "Tjejig" har jag alltid varit med barbies, mamma-pappa-barn lekar, gosedjur, Spice Girls osv. Men jag älskade även lite tuffare "pojklekar" om man säger så (jag tycker iförsig inte att sådant är så könsbestämt i den åldern) som att klättra i träd, köra tjuv och polis (jag var mästare på att vara tjuv, alltid på blodigt allvar haha), krigslekar, snöbollskrig, pokémon (alla killar älskade att byta pokemonkort med mig för att jag bytte bort alla bra pokemon mot dem jag tyckte var söta!) och tävlingar överhuvudtaget. Jag var alltid tvungen att vinna i allt. Jag blev FÖRBANNAD när mamma och pappa inte lät mig vinna i något. Var ett ganska känsligt kiddo, ville vara omtyckt av alla och aldrig bråka med någon. Pratade alldeles för mycket också. Men det gör jag iförsig fortarande.anonym: Storlek 36!Amina: Tack söta du!

2012-02-05 @ 15:58:32
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej Lana! Du ser riktigt bra ut och verkar vara oerhört smart. Jag undrar hur dina hudvårds rutiner ser ut (spec för ansiktet) vilka produkter använder du för att se sådär fräsch ut? :)Ha det bäst!

2012-02-05 @ 20:12:27
Postat av: Lana

Helena: Åh tack så mycket :) På morgonen sköljer jag bara ansiktet med vatten och smörjer in det med Neutrogenas oil-free moisturiser. På kvällen tar jag bort ögonsmink med Niveas Gentle Eye make-up remover (för vattenfast smink - det tar bort vanligt smink lättare har jag fått för mig) och tvättar resten av ansiktet med Cliniques Liquid Facial Soap.

Men oavsett med vad jag tvättar ansiktet med har jag märkt att det viktigaste är att aldrig somna med smink och att smörja med fuktkräm morgon och kväll! Och sömn... När jag sover riktigt dåligt syns det på hyn direkt.

2012-02-05 @ 20:25:29
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback