Lana Karat -
2012-02-28

Instagram - Februari

Februari började med mycket snö och minusgrader - och skridskoåkning! Jag måste åka skridskor minst en gång per år. I skolan höll vi på med mindre uppgifter, som att rita våra bostäder.

Jag lyckades bli sjuk i en hel vecka med oavbruten feber och kunde inte längre rita hjärtan i snön...

I skolan gjorde vi ett besök på stadsbyggnadskontoret och en onsdagseftermiddag föreläste Bjarke Ingels på KTH.

Jag garvade ihjäl mig åt komikerna på RAW Comedy Club och fick vackra rosor av min pojkvän på Alla hjärtans dag.

Lunch i skolan och... vitlöksbröd med mozzarellabollar! Jag vet inte hur många gånger jag ätit det den senaste månaden... Och jag vet inte vad grejen är med att fota sin mat, men jag älskar mat.

En bild på mig under en promenad i Uppsala och en bild på de mest uttjatade, men ack så fina, nagellacksfärgerna för tillfället, mintgrön och lavendel. Jag måste bara köpa lite matchande kläder först, haha.

Konstvecka i skolan. Tiden spenderades för det mesta i träverkstaden och i sprayrummet.

En bild på mig och my love, och en bild på my other love: cookies! Har varit besatt av dessa i ett halvår (bara cookies från Coop), mina klasskamrater är vana att se ett flertal tomma paket på mitt skrivbord i skolan.

Mina gulliga pears köpte ännu en bok om arkitektur (för att utbildning är viktigast!) och nu känner jag att jag måste se alla 1001 byggnader. Till höger är en bild på mina klasskamrater under fredagspuben efter skolan. Standard.

Kommentarer

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback