Lana Karat -
2012-02-02

Instagram - Januari

Trots att jag inte går någonstans utan kamera i väskan fotar jag väldigt mycket med telefonen. Därför tänkte jag, inspirerad av denna blogg, publicera några Instagrambilder från den senaste månaden. Några av er har redan hittat mig på Instagram har jag märkt, men för er andra som vill följa mig heter jag lanakarat.

I början av månaden tog jag farväl av mina två tjejer som ska vara i Australien under en längre period. Det blev en avskedsfest och en avskedsmiddag med massa folk, massa gott, massa hejdå och lite oundvikliga tårar.

Jag shoppade mer än vanligt denna månad, speciellt vår/sommar kläder. Blommorna är från älsklingen för vår 2-årsdag.

Sådan mor, sådan dotter - de normala bilderna visar hur vi framstår för andra medan retards bilderna visar hur vi alltid är med varandra. If people only knew... Till höger är en bild från utekvällen i Uppsala.

En bild på mig och en bild på en av de få luncher som inte var från en matlåda.

Fika och sötsaker är vad som hållit mig vaken under skoldagarna. Till höger har vi en bild på en outfit a la architect style (förutom att det är en grå polotröja istället för en svart då).

Jag, på väg till skolan efter en sovmorgon - därav the happyface. Och en post-it som jag hittade hemma, skriven av min bror till min mamma (åk inte med bilen, det är halt!), hur söt är han inte som tänker på sådant? Lilla bajsungen <3

Kommentarer
Postat av: Emina

Bas mi je drago kada vidim ovakve fine bosance, hehe, i da postoje oni roditelji koji su slicni roditeljima mojim. Vidim puno u tebi sto je veliki rezultat tvog odnosa prema tvojoj mami i tvojem ocu. Nadam se da se to vidi i na meni kao sto se vidi na tebi. Bas ste lijepe/lijepi!!

2012-02-02 @ 14:54:23
Postat av: Sandra

Vart är polotröjan ifrån? as snygg!

2012-02-02 @ 15:11:17
Postat av: Lana

Emina: Hvala velika Emina! Drago mi je da se vidi, ne mogu ti reci koliko sam zahvalna sto imam takve super roditelje i tako dobar odnos prema njima, ali sigurna sam da razumijes, i sigurna sam da se to vidi i kod tebe, ima nas puno takvih :)Sandra: Tack, jag tror jag köpte den på Gina Tricot för ett tag sedan.

2012-02-02 @ 15:22:37
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sista bilden såg inte ut som du. Trodde det var nån annan först.

2012-02-03 @ 05:17:34
Postat av: emelie

sicken snygg arkitektoutfit! var har du köpt byxorna & tröjan? :)

2012-03-07 @ 16:25:20
URL: http://wolfdiary.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback