Lana Karat -
2012-02-29

Once again the sun is rising

Vilken underbar dag! Sovmorgon, sol, vårkänslor och en riktig produktiv dag i skolan! Jag älskar känslan när man efter att ha varit fast i ett projekt plötsligt blir full av idéer och energi. Men det allra bästa idag... får ni antagligen veta snart! *CLIFFHANGER* Jag vågar nämligen själv inte riktigt hoppa och dansa av lycka än...


Kommentarer
Postat av: Mia

Tell us tell us tell us :)

2012-02-29 @ 21:09:41
Postat av: Anonym

Hej Lana!

Jag absolut äälskar din blogg keep up the good work!

Jag har en fråga :) jag och min pojkvän ska resa utomlands i sommar, eftersom du och din kille ändå rest rätt så mkt tillsammans så undrar jag ifall du kan tipsa om något bra ställe man kan Åka till som par och var man kan hitta bra och billiga resor:) vore tacksam för svar! CMOOK!!

2012-03-01 @ 23:29:15
Postat av: Lana

anonym: Tack så mycket! Blir alltid lika glad av att höra det :)

Vad mysigt! Visst har jag och min pojkvän rest tillsammans, men så beresta är vi inte att jag har mycket tips och jämförelser att komma med som du t.ex skulle kunna hitta på olika forum. Vi har åkt till Bosnien och Kroatien på somrarna (standard) Paris, en kryssning till Riga och Egypten. Paris är helt underbart och ett måste förr eller senare! Egypten är bra på vintern då det är det billigaste man hittar för garanterad värme och sol mitt i vintern, men skulle inte åka dit på sommaren.Allt beror på vad ni är ute efter. Är ni ute efter att ligga och softa på en strand eller turista och se massa nytt? De flesta städer i Europa kan man komma till ganska billigt och eftersom ni åker på sommaren tror jag att det är lätt att kombinera både det ena och det andra om man åker lite söderut i Europa, typ Italien, Spanien, Grekland, södra Frankrike, Portugal osv.

Var ni ska hitta billiga resor beror också lite på stället ni vill till. Ska ni på typisk solresa, typ Turkiet, kan det vara värt att kolla charterresor (Ving, Fritidsresor osv) de kan ha bra erbjudanden ibland och där kan man även få idéer vart man ska åka, som man kanske inte ens tänkt på! Annars sök flygbiljetter (om det är flyg ni ska åka med) på olika sökmotorer och lågprisbolag (som ryanair och norwegian) tills ni hittar de som är billigast och sök hotell på t.ex. booking.com. Ett tips är att gå in på exempelvis Norwegian och kolla vilka olika ställen man kan åka till, kan också ge lite inspiration. Om du har fler frågor feel free to ask! Cmok!!

2012-03-02 @ 00:11:44
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack för ditt svar Lana! Du är en grym tjej ser upp till dig som fan, du inspirerar mig alltid. Du är såå awesome!!!

2012-03-02 @ 09:13:07
Postat av: Lana

anonym: Åh vad söt du är, tack så mycket! Du anar inte hur mycket jag uppskattar att höra det! :)

2012-03-02 @ 16:33:15
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: donika

Jag har ännu en fråga ifall det går bra haha. Asså jag kommer vara i balkan i sommar och då tänkte jag att vi lika gärna kan åka till kroatien eftersom det är så nära men det känns som att alla hotell man kollar på i kroatien är så dyra. Vet du något bra/billigt hotell i kroatien? vart brukade ni bo när ni var där?

2012-03-04 @ 11:25:32
Postat av: Lana

donika: Vi brukar aldrig bo på hotell i Kroatien, var vi än är i Kroatien brukar vi hyra en lägenhet eller rum, finns överallt. Det kan man hitta billigare men då lagar man antingen mat själv eller äter ute.

2012-03-05 @ 11:47:12
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback