Lana Karat -
2012-02-09

Sjukling

Och så var det min tur att bli sjuk. Jag har trots allt inget superimmunförsvar som jag gillar att inbilla mig. Ändå ville jag leka superwoman och ta mig hela vägen till Uppsala igårkväll för att kolla på RAW Comedy Club med syskonen Svraka. Biljetterna var köpta för längesedan och jag vägrade missa det, trots febern och trots mammas, a.k.a. hälsopolisens, protest. Väl där tyckte jag att det var värt det. Det var riktigt kul och jag skrattade så mycket som min onda hals tillät. Det var en komiker från L.A. that almost killed me, sjukt rolig var han, likaså de andra.

Det var dock vägen hem som fick mig att ifrågasätta om det var värt det. Tydligen har SJ (Swedens Joke) dragit in tåg så jag var tvungen att göra tre olika byten för att komma hem ett par timmar senare. Jag var trött, sjuk och förfrusen och blev, utöver trafiken, utsatt för irritationsmoment på vägen, som till exempel fulla snubbar. En petade på mig och frågade sliskigt om jag hade haft en rolig utekväll. Och jag kollade på honom och tänkte 1. Do. Not. Touch. Me. 2. Ser jag UT som att jag haft en rolig utekväll?!? Men allt jag sa var "Jag är sjuk, okej??" vilket fick honom att avlägsna sig från platsen direkt. You should try it, ni som vill bli av med folk. Ett annat FML-moment är när man i sitt värsta tänkbara tillstånd träffar på folk man känner. Hände självklart också igår. Vet inte när jag sist saknat sängen så mycket, men tänker inte resa mig ur den idag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ät vitlök, pressad.

2012-02-09 @ 19:46:26
Postat av: Anonym

Hahaha det där med at tträffa folk man känner, so true!

2012-02-09 @ 19:49:07
Postat av: Anonym

Älskar förövrigt när du skriver såhär detaljrikt, om händelser och så.

2012-02-09 @ 19:49:42
Postat av: Lana

anonym: Just nu känner jag att jag hellre är sjuk än äter pressad vitlök haha.Kul att du tycker det :) känns alltid som att folk inte pallar läsa för långa, detaljrika inlägg.

2012-02-09 @ 20:13:19
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Natalie

Ingefärsté med honung är jättebra, helst ska man ju dricka innan man blir sjuk men nu funkar ju också. :) Kände också att jag började bli sjuk igårkväll, men drack det och halsont försvann. ;) Ett tips bara, krya på dig! :)

2012-02-09 @ 22:00:04
URL: http://nataliiiiiiie.blogg.se/
Postat av: mama

A sta sam ja rekla?...ne slusas ti mene, eto ti sad lezi i kaslji!

2012-02-10 @ 07:17:43
Postat av: J

Hej lana, du tänkte fråga en sak, jag och två tjejkompisar ska åka till Egypten om ett par veckor och är lite fundersam till kläder..Kan man ha ''vanliga" sommarkläder eller ska man ha typ massa långklänningar? Är dem jobbiga på gatorna och så? Tacksam för svar! Krya på dig! :)

2012-02-10 @ 13:49:08
Postat av: Lana

J: Hej hej, åh vad härligt! Antar att ni ska till Hurghada eller Sharm el Sheikh? Jag var i Makadi Bay som ligger ca 30 min från Hurghada, och där är det bara en massa hotellområden på rad, det är inte direkt en stad med gator på samma sätt. Alla egyptier där arbetar på hotellområdena och de får inte vara jobbiga på något sätt, därför kan jag inte riktigt svara på det. På hotellområdet gick vi självklart runt i vanliga sommarkläder, de är vana vid turister i bikinis och shorts and so on. Jag skulle nog tro att de är vana vid turister i "vanliga" sommarkläder överhuvudtaget i Hurghada och Sharm el Sheikh också. När vi besökte Luxor som är en lite större stad än turistorterna tog jag på mig chinos och skjorta för att jag själv kände att det var mest appropriate.

Mitt tips är att ta med er både vanliga sommarkläder och lite mer täckande, för tänk på att det ändå blir alldeles för kallt på kvällarna för att ha vanliga sommarkläder. Och under dagarna antar jag att ni ändå för det mesta kommer befinna er på strand/hotellområde? Ha så kul!

2012-02-10 @ 15:56:26
URL: http://lanakarat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lana kan du göra ett inlägg om falska personer, vänner som visat sig vara så falska och egentligen inte velat ditt bästa, vad du tycker om de osv...

2012-02-11 @ 01:19:15
Postat av: Lana

anonym: Nej det tänker jag inte göra, sådant är inte värt att lägga tid på, vilket också gäller för vad jag tycker om sådana personer - de är inte värda ens tid och energi. Koncentrera dig på de riktiga vännerna så blir allt bra :)

2012-02-11 @ 14:24:46
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback