Lana Karat -
2012-07-29

Back in Stockholm

 
Jag är tillbaka efter en galet bra semester! Jag kan inte avgöra om det var som bäst i Bosnien, Kroatien eller Italien - vilket är precis som man vill att det ska vara! Jag kunde inte ha önskat mig något bättre, vi hade verkligen flyt med allt till skillnad från förra året och dess missöden. Inga sjukdomar, inget dåligt väder, bara maximal njutning med underbara människor som jag redan har hunnit sakna. Trots att semestern var kortare än vanligt, knappt en hel månad, kändes veckorna mycket längre då jag hunnit göra och upplevt så mycket. Och ändå var den över på en sekund. 
 
Över är egentligen fel ord, semestern fortsätter hemma i Sverige i en månad till. Glädjen över att komma hem till mitt rum, min säng, min svenska mjölk och alla andra bekvämligheter må vara kortvarig, men jag kan glädjas länge åt en till månads ledighet som jag ska spendera med alla vänner här hemma. Jag älskar även denna del av sommaren.
Och som vanligt väntar en massa bilder som ska läggas upp!

Kommentarer
Postat av: E

Hur vågar du fota vid vattnet med din systemkamera.. är du inte rädd att det kommer komma vatten på den eller typ salt. eller att den går sönder pga värmen. Jag har alltid velat ta med min ner till havet men aldrig riktigt vågat, rädd att människor kommer kolla på o undra en massa när man fotar också! kram. fin btw!

Svar: Om jag tar med min kamera (som är mycket mindre än vanliga systemkameror) så är den framme bara ett par minuter max innan jag lägger ner den i en väska i skuggan, så att den skulle gå sönder av värmen är inte troligt.. Den som fotar snurrar remmen runt handen så att den inte tappas, och det är större risk att den förstörs av vatten när det regnar lite än att det ska skvätta upp några droppar från havet.. Andra människor på stranden, speciellt småbarnsfamiljer, har med sig större kameror än mina, och jag bryr mig inte om folk undrar eller kollar, de flesta förstår ju att man tar semesterbilder! :)
Lana Karat

2012-07-30 @ 10:49:51
Postat av: Lana

E: Större kameror än min* skulle jag skriva, och tack! :)

2012-07-30 @ 12:33:41
URL: http://lanakarat.blogg.se
Postat av: Selma

Kakooo si slatka!

Svar: Hvala ti :*
Lana Karat

2012-07-30 @ 22:16:06
URL: http://www.chocolateforbreakfast.blogg.se

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback