Lana Karat -
2012-07-09

Enjoying Sarajevo

 
Sarajevo so far. Semesterns första dagar har varit helt underbara!! Det är en speciell lyckokänsla att komma tillbaka till allt man saknat under ett år. Jag är dock väldigt sliten efter att ha varit ute varje dag och natt sedan vi kom hit, och värmechocken gör inte saken lättare. Men jag ska inte klaga, livet är bra härligt just nu!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Lana!!
Jag undrar vad använder du för locktång till ditt hår?
Din blogg är jättefin & super bra!

Kram

Svar: Hej! Babyliss locktång, 19 mm. Tack så mycket! Kram
Lana Karat

2012-07-10 @ 14:14:55
Postat av: A

Kan du svara på frågestunden som du sa att du kanske gör en morgon i Bosnien ? =)

Svar: Jag har varit helt död om morgnarna eftersom jag har varit ute varje kväll, så det har inte blivit av. Gör dessutom allt på internet genom mobilen, lite jobbigt att skriva mycket. Eftersom jag åker till Kroatien imorgon uteblir svaren tills jag kommer hem, sorry!
Lana Karat

2012-07-11 @ 18:45:42
Postat av: Selma

Hej Lana! Gillar din blogg jättemycket, keep up the good work! Väldigt inspirerande :) undrar bara om du kan rekommendera några grymma utställen/klubbar i Sarajevo? Hade varit guld värt! Tack för en grym blogg annars :)

Svar: Tack så mycket, kul att höra! Min favorit är Sloga, där är det bäst på torsdagar och lördagar vad jag vet, då brukar de växla mellan ett band som ofta sjunger nase pjesme, och sen klubbmusik, riktigt bra blandning och det brukar vara ett asbra drag! Vet inte riktigt hur det är med vissa klubbar i år eftersom jag inte alls har varit där i år men gillar man housemusik kan man dra till basement, modern och riktigt fräsch klubb men har hört rykten om att det inte går så bra nu, vet ej om det stämmer. Sen finns det mindre ställen och barer som brukar ha bra drag, som tex Pirat na bascarsiji och ställena runt omkring, där spelas juggemusik om du är sugen på det. Gatan där citypub, mesh och massa andra barer ligger är helt smockad varje kväll nu under filmfestivalen ifall du är här nu! Kram!
Lana Karat

2012-07-11 @ 20:48:13
Postat av: Mandii

Du är så vacker, Lana. :)

Svar: Tack så mycket! :)
Lana Karat

2012-07-12 @ 18:51:52
Postat av: ebba

Hej fina du! :) Eftersom du förmodligen mobilbloggar från Bosnien så tänkte jag bara fråga dig hur sätter du ihop alla bilderna så? finns det någon app? :) kram.

Svar: Hejhej! Använder antingen appen picframe eller photogene, men det går tyvärr inte att sätta ihop så många bilder så jag satte ihop fyra i taget. Om någon vet någon app där man kan sätta ihop fler än 6 bilder åt gången får den gärna tipsa! Kram
Lana Karat

2012-07-13 @ 13:48:44
Postat av: Lana

M & A: Har tagit bort kommentarerna. Dags att ta semester! :)

2012-07-20 @ 15:49:09
URL: http://lanakarat.blogg.se

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback