Lana Karat -
2012-06-17

I talk out loud like you're still around


Välbehövd helg. Jag var riktigt sliten efter jobbveckan. Om jag ska hålla ut i två veckor till måste jag verkligen ändra mina sömnvanor, speciellt om jag ska orka ha ett liv på fritiden. Jag vill ha sommarlov på riktigt nu!

Blogg.se har förresten gjort lite uppdateringar, nu kan jag äntligen svara direkt på varje enskild kommentar från min inloggning istället för att behöva skicka en ny kommentar. Dock är det störande att kommentarerna ligger i fel ordning, den senaste kommentaren hamnar högst upp. Väldigt förvirrande när man är vana vid det gamla. Går det att fixa?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem är de som tar alla dina bilder på dig, när du visar outfits osv?:)

Svar: None
Lana Karat

2012-06-18 @ 00:56:57
Postat av: Lana

Anonym: Men gud det är något fel när jag ska svara på kommentarer så "none" dök upp av sig själv hahaha, vet inte hur man tar bort det.
Men för att svara på din fråga, den personen jag är med vid tillfället tar bilderna, alltså pojkvännen, någon kompis eller någon i familjen. Denna bild togs av mamma på väg till jobbet. Oftast är det min pojkvän bakom kameran, han får slava mest haha.

2012-06-18 @ 08:33:30
URL: http://lanakarat.blogg.se
Postat av: Anonym

Jahaa. Jätte fina bilder !:)

Svar: Tack!:)
Lana Karat

2012-06-18 @ 12:03:29
Postat av: A

Du känns väldigt bossy mot din pojkvän när du säger slava osv :P E han den typen som hundar efter dig ? Om du fattar vad jag menar =) Hade det inte varit kul att känna sig som ''tjej'' vid han , att han liksom visar ''Det här e min tjej'' och inte att du e som killen vid han genom att vara bossy osv ...

Svar: Hahah ta inte ordet slava bokstavligt. Vi brukar skämta om att han slavar som kameraman men han gör ju självklart inget mot hans vilja, för honom är det inte svårt att ta några bilder på mig om jag ber om det, precis som att det inte är jobbigt för mamma eller någon av mina vänner, eller för mig att göra honom en tjänst. Det är något man gör med vilja för någon man älskar om det gör denne glad.
Nu till det andra i din kommentar... What the heeell har det med hur kvinnlig jag känner mig vid honom? Du kanske har en gammaldags syn på att mannen ska vara den bossige, den med makt och den som ska bestämma, men då har vi väldigt olika syn på saken. För mig är det inget som könet ska avgöra (spyr på det där att den "store starke mannen" ska bestämma och lilla kvinnan ska lyda) utan det handlar snarare om personlighet. Jag känner mig absolut inte mindre kvinnlig för att jag gillar att bestämma, tvärtom tycker jag att man känner sig mer som kvinna när ens man gör allt för en av kärlek och uppvaktar en på det underbara sättet som min pojkvän gör (förövrigt är båda två är väldigt viljestarka personer, jag är bara mer barnsligt envis om det är vad du uppfattat av bloggen?) och Jasmin visar "Det här är min tjej" med mer stolthet så här som jag är än om jag hade varit en tyst mus bredvid honom ;)
Lana Karat

2012-06-18 @ 12:54:09
Postat av: natta

Hahahahaha, poor little jazzy

Svar: Hahah aa förstår inte hur han håller ut med mig :/
Lana Karat

2012-06-18 @ 14:55:45
Postat av: Nahla

Haha anonym, jag tror inte hon menar att han bokstavligen slavar åt henne!! Hon skrev väl det mer som ett skämt hahha

2012-06-18 @ 15:17:33
Postat av: A

Menar inte att mannen ska bestämma och att kvinnan ska lyda och jag har ingen gammaldags syn utan har bara fått en bild av att du e den bossige och han e den som lyder , därför jag ställde frågan. Och man ska som tjej självklart inte vara en tyst mus vid sin man men som sagt har fått en bild av att han e som en liten hund vid dig vilket heller inte e hot ;) en riktig man ska det vara haha. Sedan snackar folk för mycket om både sådant som inte e sant osv , alla bestämmer själva hur de vill att ens förhållande ska vara men det som e synd e att många dagens tjejer speciellt balkan brudar e mycket ute efter materiella saker och kallar det för ''uppvakta'' , man uppvaktar en tjej med äkta Kärlek och inte med materiella saker. Jag tänker inte dömma dig utan frågade bara för att jag undrar då jag upplevt det genom dina texter osv sen har jag hört att du t.ex. brukar skrika på din pojkvän på konserter då ni bråkar eller vad ni nu gör men om det e sant vet jag inte och tänker inte lyssna på andra för jag gillar din blogg annars och tycker att du e en härlig tjej men när jag hört och sett lite så ville jag veta hehe , hoppas du inte tar illa upp =) blev bara fundersam.

Svar: När du säger att jag är som killen genom att vara bossy förutsätter jag att du har en bild av att killen ska vara den bossige. Inte för att det är your business men du behöver inte oroa dig, Jasmin är en riktig man som andra bör se upp till när det gäller att vara en bra pojkvän, att vi sedan driver framför vänner om min envisa personlighet och att jag gör det i bloggen är en annan sak.
Klart du inte ska döma mig, vore väldigt dumt av någon att döma mig eller mitt förhållande utifrån min blogg där jag skriver otroligt lite om allt. Ännu dummare är det att dra slutsatser eller säga att jag "brukar" skrika på min pojkvän för att vi bråkade en gång på en konsert, varav ett par minuter var offentligt. Herregud alla par har väl bråkat, förstår inte varför det ska vara en grej att snacka om hos bosnier? (Vi har bråkat flera gånger under vårt förhållande om det är några fler bosnier som läser och undrar!! offentligt också! :PppPpPp ) Det här är varför jag inte pallar med juggekonserter mer. Tack för att du gillar min blogg men jag är så done med sådana här kommentarer som rör sådant som folk absolut inte har någon aning om. Peace.
Lana Karat

2012-06-18 @ 18:26:29
Postat av: Miguel

A du kan väll åtminstone identifiera dig själv om du ska fråga så mkt som har med Lana och hennes pojkvän att göra. Jag har följt Lanas blogg nu i typ ett år.
Nu känner jag inte de personlingen men om jag ska som du säga vad jag tycker utifrån det jag har läst i bloggen så verkar hennes pojkvän vara en bra kille. Jag tror inte att en dominerande kille skulle vara nåt och ha, jag tycker att det verkar vara balanserad mellan dem varken hon eller han dominerar.Men du kanske kommer från en sån kultur där män ska vara "bossy".Jag tror att ingen tjej skulle må bra av ett sådant förhållande.
//M

2012-06-19 @ 18:14:24
Postat av: Anonym

Är koftan från HM? :)

Svar: Yep!
Lana Karat

2012-06-19 @ 21:25:06
Postat av: Anonym

A-
du staller alltid sa konstiga kommentarer :S

2012-06-20 @ 09:12:21

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback