Lana Karat -
2012-06-12

Sverige - Ukraina

Jag måste börja med att berätta om vad vi råkade ut för igår, jag skrattar fortfarande när jag tänker på det! Min bror, pojkvän och jag åkte till Norra Bantorget för att se EM-matcherna tillsammans med massa andra människor. Väl där upptäckte vi att de hade placerat ut galler kring torget, och att det redan var "fullt" där inne medan resten fick stå utanför (jag förstår inte varför de inte bara arrangerar det på Kungsträdgården som tidigare?). Vi hittade tillslut en plats bakom gallret vid några buskar där vi satte oss som riktiga stackare och såg två tredjedelar av skärmen. En man kom fram till oss under tiden och fotade oss med sin telefon (vi såg väl antagligen lustiga ut där vi satt) och frågade oss och en till kille bakom vad vi heter. Precis innan Sverigematchen ska börja lyckas vi alla tre smita in genom en liten öppning och helt nojiga smälter vi in i folkmassan så gott det går för att inte bli sedda eller förföljda av vakterna. Då kliver en man upp på scen för att presentera matchen, samma man som hade pratat med oss tidigare, och inför några tusen människor säger han "Vi har många med oss här idag, vi har även många krigare utanför, som till exempel Lana, Jasmin, Dennis och Kalle!!!" HAHAHAHA vi stod där mitt i allt och visste inte om vi skulle skämmas ihjäl eller dö av skratt.
1. Panetoz kickade igång allt med "dansa pausa". 2. Mina gulliga pojkar i gula tröjor. 3. Jag med min uppblåsbara handske som min smartass till bror gjort hål i. 4. Haris och hans grabbar tog sig också in på något sätt, men det tvivlade ingen på att de skulle lyckas med. 5. Sverige förlorade tyvärr matchen som jag och många andra tog för givet att de skulle vinna.

Vi fick iallafall vara lyckliga i två minuter efter Zlatans mål. Nederlaget gjorde inte lika ont som när Bosnien förlorar, men det kommer bli väldigt tråkigt att inte ha något lag att heja på i EM om de åker ut. Buh.

Kommentarer
Postat av: Jasmina

asså HAHAHAHAHA

2012-06-18 @ 13:13:46

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback