Lana Karat -
2012-03-10

Bloggar

Jag märkte precis att ni nu är hundra stycken som prenumenerar på min blogg på Bloglovin, kul! Det är mer än sist jag kollade. Jag använder också Bloglovin, jag hade aldrig orkat läsa bloggar utan det. Jag tänkte dela med mig av några bloggar som jag följer och som inspirerar mig på ett eller annat sätt.Angelica Blick - En av Sveriges stora modebloggar. Skulle jag byta garderob med någon skulle det vara med henne. Skulle jag behöva idéer och inspiration skulle jag kolla igenom hennes arkiv. Hon är grym på att mixa, matcha och våga. Jag älskar hennes stil och hennes bilder överhuvudtaget.


niotillfem - En annan storbloggare vars blogg är lite som en godispåse med allt möjligt enligt mig. Hon bor i New York, hon har en väldigt egen stil, tar väldigt fina bilder och lägger även upp fina inspirationsbilder. Det finns mycket att bli inspirerad av på hennes blogg.

The Blonde Salad - Italiensk tjej från Milano vars blogg likt Kenzas är väldigt känd internationellt. Nya outfits och foton varje dag. Jag gillar hennes stil och bilder, speciellt när hon är ute och reser vilket hon gör väldigt ofta.


Petite - Jag råkade snubbla över denna blogg a long time ago då hon gick på samma gymnasium som jag när jag gick i ettan. Hon är journalist och reporter på nyheter24, och är grymt duktig på att skriva och uttrycka känslor i ord. Jag älskar ärligheten i hennes texter. Tips: kolla kategorin "Confession."Magzor - Henne skulle jag vilja bli kompis med (kan man säga så utan att låta knäpp?). Jag råkade hitta hennes gamla blogg när jag fortfarande gick på högstadiet, och sedan av en slump hitta den igen några år senare. Det är den enda blogg där jag orkar läsa långa inlägg om någons vardag. Det är något med hennes ärliga sätt att skriva på som jag gillar, och jag känner väldigt lätt igen mig i hennes tyckande och tänkande. Kan vara väldigt underhållande också!Amela Svraka - Hon har visserligen slutat blogga, men man kan ändå bläddra igenom arkivet och inspireras av alla fina bilder och upplevelser i Chicago och USA. Under lite mer än ett halvår fick man följa hennes liv som praktikant på Svenska Handelskammaren i Chicago, och sedan en period på Regeringskansliet här i Stockholm där hon jobbar just nu. En väldigt inspirerande blogg av en väldigt ambitiös tjej, speciellt för dem som vill praktisera utomlands någon gång.

Kommentarer
Postat av: Magz

men aaaah gud så gullig du är! jag dör!! PUSSS

2012-03-12 @ 03:23:18
URL: http://magzor.wordpress.com
Postat av: D.

Hej Lana, var inne på hemsidan weheartit idag och hittade denna bild på dig: http://weheartit.com/entry/24733830

Inspirationsbild för många tjejer, ville bara att du skulle se detta, om du redan inte visste, det vill säga. Riktigt fin bild och även du är riktigt fin! :)

2012-03-12 @ 22:23:05
Postat av: Mirre

Alltså tack, umirem för alla känns så tråkiga så behöver nått nytt. Kram i grattis :)

2012-03-13 @ 08:19:36
URL: http://Fabthings.se

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback