Lana Karat -
2012-03-27

Projekt 3

Projektet är inte klart än då vi ska fortsätta med den byggtekniska delen senare, men ett stort moment är äntligen avklarat! Efter många dagars slit är allt inlämnat, utskrivet och presenterat, men jag har fortfarande svårt att varva ner. Hela helgen har spenderats framför datorn, natten till måndagen sov jag i två timmar och arbetade från morgon till morgon för att bli klar i tid och inte ha panik sista dagen, och sedan kraschade alla skrivare i datorsalen vilket gjorde att jag ändå blev kvar i skolan på kvällen med panik. Det sköna är att man aldrig är ensam om det på arkitekturskolan.

Jag är väldigt nöjd över mitt projekt och känner att det är det bästa jag gjort hittills. Det är härligt att känna en stor utveckling för varje projekt. Det finns mycket tankar och koncept bakom det som handlar om integration och att förändra bilden av förort vs. innerstad, men jag orkar inte gå in på det djupare. Istället är det dags för mig att få ut projektet ur huvudet och koncentrera mig på packning inför studieresan! Ingen tid för återhämtning här inte. Jag har inte haft tid att varken tänka på resan eller glädjas åt den, än mindre på när, hur och vad jag ska packa.

Kommentarer
Postat av: A

Bra jobbat ! Dum fråga kanske men kan det bli så att dina projekt en dag verkligen byggs , jag menar de du gjort hittils osv ?

2012-03-28 @ 00:38:32
Postat av: Anonym

Shit va du är duktig! Skithäftigt

2012-03-28 @ 16:31:47
Postat av: Anonym

Riktigt duktigt och snyggt! ;) Gör man allting för hand på KTH eller är det meningen att man ska använda ArchiCAD osv? =D

2012-07-03 @ 19:14:12

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback