Lana Karat -
2012-05-27

Projekt 3 - Done!

Projekt 3 är som sagt klart! Den sista delen av detta projekt handlade om konstruktion och i fredags hölls de sista presentationerna. Jag fick dessutom presentera två gånger då en konstruktör från England tillsammans med alla lärare skulle välja ut ungefär tio projekt av hundra att ta upp och prata om framför hela årskursen. Jag bad för att mitt inte skulle bli en av dem, men som vanligt blir det tväremot det man vill. Jag var riktigt nervös måste jag erkänna. Jag har inga problem att prata om mitt projekt framför andra, men att presentera det på engelska framför hundra personer och alla lärare bänkade på första parkett, med en konstruktör som ställer frågor när jag inte ens kan alla tekniska termer på engelska kändes snäppet värre. När jag väl stod där framme var jag dock förvånansvärt lugn med tanke på hur nervös jag var innan. Det gick bra med andra ord. Och denna gång känner jag ingen tomhet efter ett avslutat projekt utan snarare lättnad att bli av med något som jag hunnit tröttna på ordentligt efter ett halvår. Det är över nu! Yey!
Några bilder på konstruktionsmodellen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Lana! =)

Jag funderar på att börja på KTH, som arkitekt dessutom. Ser riktigt kul ut faktiskt! Men jag undrar bara vad de har för betygsskala på KTH:s kurser och projekt? Är det IG-G?Grymma projekt förresten! =D

2012-05-28 @ 21:36:38
Postat av: Lana

anonym: Åh, vad roligt! Ja det är IG-G. Anledningen till det är att det är svårt att betygssätta ett projekt eftersom det oftast är en smaksak, därför krävs det bara att man följer kriterierna och får godkänt när man lämnar in ett projekt. Missar man något eller om lärarna tycker att något fattas kan man få en komplettering.Tack så mycket!

2012-05-28 @ 22:19:15
URL: http://lanakarat.blogg.se/

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback