Lana Karat -
2012-11-09

Inredning

Äntligen börjar mitt rum likna något efter veckor av renovering och kartonger överallt (i resten av lägenheten håller det fortfarande på, det har blivit ett evighetsprojekt). Allt från golv till tak renoverades och några nya möbler inhandlades, vilket tvingade mig att ha alla mina tillhörigheter i kartonger ett bra tag innan allt monterades ihop. Väggarna är nu vita istället för ljusblåa och nu är det som en vit duk som jag kan inreda med precis vilka färger jag vill. Det är fortfarande "under construction" och kommer vara det ett tag till innan allt kommer på plats, men jag har börjat dekorera det så jag kan trivas i mitt kära rum. Har nästan blivit lite besatt av detta "projekt".

 
Här är några bilder från min instagram på detaljer i rummet. Eftersom jag inte valt ut vilka av mina egna foton jag ska ha än men blev ivrig med att sätta ihop bilder samlade jag helt enkelt ihop alla ramar vi hade hemma och klippte ut bilder från två tidningar. Väldigt enkelt, snabbt och billigt.


Detta är ett kollage med några bilder från min "inredningsinspo"-mapp på datorn där jag helt enkelt sparat allt som jag tycker är inspiration. Det här hjälpte mig att komma fram till vilken färgskala jag vill ha i rummet. Bilderna kommer ifrån Ikea, Ellos, H&M Home, Trendenser.se och andra inredningsbloggar (försöker alltid att ange källa på bilder som inte är mina men det är omöjligt att komma ihåg var alla bilder i mappen är ifrån). 

Kommentarer

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback