Lana Karat -
2012-11-29

Projekt 1, åk 2

Det har gått två dagar sedan inlämningen och ungefär så lång tid har det tagit mig att återhämta mig själv och all min förlorade sömn, och mentalt återvända till normal life. Vi fick väldigt lite tid på oss för ett sådant stort projekt som en hel brandstation. Själva projektet med alla förundersökningar och delinlämningar har hållit på länge, men man fick knappt tre veckor på sig att utforma sin egen brandstation. Ni anar inte hur lite tid det är. Men wow vad mycket jag har gjort och lärt mig, jag är så stolt över mig själv! Presentationen framför lärare och kritiker gick också bättre än förväntat.

Att sitta med detta från att man går upp tills man går och lägger sig gör en lite mentalt störd. Jag hade min brandstation i huvudet när jag satt på tunnelbanan, när jag gick på toaletten, när jag drömde. När min förkylda näsa var täppt i sömnen drömde jag att det var ingången till min brandstation som var blockerad! Förstår ni?! Ska inte ens tala om hur konstig hjärnan blev utan sömn de sista två dygnen. Det var inte förrän jag lämnat in projektet som jag insåg att jag har haft samma tröja på mig i tre dagar (jobbade hemma då jag har varit sjuk). Det var som att vakna ur någon hypnos. 

Jag är så glad att det är över men eftersom jag blir så insatt är det lite svårt att släppa det. Jag har tänkt ut varje hörn av denna byggnad och föreställt mig vad som ska hända inuti den, hur folk ska hänga på fritidsgården och innergården och integrera med brandmännen, and then - nothing. Men en dag, aBd... Det är så kul att jobba med det här, det enda som gör det jobbigt är tidspressen och stressen. Bortsett från det är det här världens roligaste yrke och I was made for this och inget annat, blir mer övertygad om det för varje gång! Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så himla bra, otroligt smart och väldigt vacker. Grattis till ett så välgjort projekt :) Kram

Svar: Och du är så söt, vem du nu är! TACK :) Kram
Lana Karat

2012-11-29 @ 17:41:29
Postat av: natta

DAMN, fan va du är braaaaa nanish!

Svar: Hahah tack älskade!! Nu finns det äntligen tid för oss to catch up! :D
Lana Karat

2012-11-29 @ 17:58:38
Postat av: Dinchi

Hej Lana, vilket grymt projekt! Jag blir så imponerad av mskor som brinner så starkt för ngt och gör bra ifrån sig. Puss från Minneapolis!

Svar: Taack Dinci!! Säger detsamma om dig, supergrymma kvinna! Massa pussar!
Lana Karat

2012-12-01 @ 22:18:23
Postat av: Anonym

MashAllah va duktig du är! Stolt över att se unga bosnier vara så drivna och ambitiösa. Såg dina bilder på webstagram, undrar om du vet var tjejen som har en vit polotröja med "fläta" på bilden köpt tröjan. Är på jakt efter en sån tröja men kan ej hitta. tacksam för svar

Svar: Tack så mycket!! Ska fråga henne nästa gång vi hörs! :)
Lana Karat

2012-12-04 @ 16:08:50
Postat av: Anonym

Tack Lana. Så snällt av dig.

2012-12-05 @ 20:49:34

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback