Lana Karat -
2012-10-21

Svi smo na nogama kad krene muzikaEfter två jobbiga veckor med mycket i skolan, renovering av hemmet, förkylning och värk av olika slag (vad har jag inte drabbats av senaste veckan?) var det äntligen dags för en välförtjänt helg och p-p-p-party! Och äntligen mindes jag att ta några bilder med min kamera. Jag vill ju föreviga alla roliga kvällar, synd att jag har varit dålig på det de senaste utgångarna. Det var hursomhelst en riktigt rolig kväll igår med bättre förfest än utgång. Tyvärr var det kass musik i klubben, but what to do. Värre var det att behöva gå upp efter bara några timmars sömn för att följa med familjen till Ikea. Nu när väggar och golv är klara skulle det inhandlas en del nya möbler. Jag längtar verkligen tills allt blir klart, det är psykiskt jobbigt att leva i denna kaosade byggarbetsplats. Jag tror att min pedanta mamma kommer få psykos snart. 
Och jag får psykos av att tänka på att det redan är måndag imorgon.

Kommentarer
Postat av: Lejla

Älskar din spetströja Lana! Vart är den köpt från? :)

Svar: Tackar, den är från Zara! :)
Lana Karat

2012-10-21 @ 20:01:47
Postat av: Leila

Haha okej alltså jag har inget minne att några utav dessa bilder ens togs... ;)

Svar: Been there... :)
Lana Karat

2012-10-21 @ 21:07:06
URL: http://leilakarat.com
Postat av: Irma

Fin blogg du har, var jättekul att få träffa dig Karat, nu får du hänga med oss på KTH den sista tiden när det händer några roliga event! :)

Svar: Tack! Detsamma Irma :D och jaa hör av dig nästa gång! så slipper jag vara outsider i min betongbyggnad utanför campus haha :*
Lana Karat

2012-10-22 @ 12:32:11
Postat av: tina b

hej lana! det är så att jag och min pojkvän gärna vill åka till paris och jag såg att du och dina kille hade varit där. jag undrar om du har några tips på hotell eller saker man kan göra där :)

Svar: Jag har bara bott på ett hotell där så jag har inte mycket att jämföra med, men vi bodde på Hotel Corail som ligger i Gare de Lyon - bra läge och en av de största tågstationerna med många metrolinjer! Fräscht hotell också och bra pris för läget. Det bästa är väl att du googlar turist och paris så hittar du en massa såna där sidor där det står all info man behöver som turist och vad som finns att göra, du kommer få bättre info där än från mig! Det tips du får från mig är att komma ihåg att NJUTA och inte trötta ut er för mycket, det kan bli lite för mycket turistande så man glömmer bort att bara ta det lugnt, sätta sig och ta ett glas vin på Paris underbara gator! Kram
Lana Karat

2012-10-23 @ 18:45:27
Postat av: emmy

vilka otroligt härliga bilder!

Svar: Tack :)
Lana Karat

2012-10-23 @ 19:07:19
URL: http://emmyjohannas.devote.se/
Postat av: Anonym

Kolla sanstteetilo på instagram. Du e med där

Svar: Jo jag såg det, men tack för upplysningen :)
Lana Karat

2012-10-24 @ 22:01:45

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback