Lana Karat -
2012-09-24

Come and take a walk on the wild sideBra start på veckan! Dagen började med ett studiebesök på Skogskyrkogården. How convenient for moí, jag kunde ta en härlig sovmorgon och cykla dit på tio minuter istället för att ta tunnelbanan. Tänk om varje morgon kunde börja med en cykeltur i solen. Efter besöket slutade vi för dagen ovanligt nog. Veckans schema är för bra för att vara sant, och jag undrar bara what the catch is. TELL ME, WHAT'S THE CATCH?! Mina classmates sa åt mig att hålla käften och vara glad, så jag ska lyda dem. Jag vet att detta är lugnet innan stormen då första projektet sätter igång nästa vecka. 

Idag har jag även klippt mig hos Ermina. Äntligen. Hade det gått en vecka till med mitt slitna hår hade jag förmodligen spårat ur med saxen själv. Nu känner jag mig fräsch. Och jag har en ny kappa som gjort mig pepp på hösten. Och så har jag börjat träna på riktigt. Ja, det är sant. / Tjejen som har tagit tag i livet. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Funderar du på att studera utomlands någon termin? :)

Svar: Ja, det gör jag, antingen studera eller praktisera. Tror det skulle vara en otroligt givande erfarenhet!
Lana Karat

2012-09-25 @ 19:44:51
Postat av: emmy

Åh vilka fina bilder :)

Svar: Tack så mycket!
Lana Karat

2012-09-25 @ 22:14:58
URL: http://emmyjohannas.devote.se/
Postat av: Lina

Du gillar Angelica blicks rubriker :)

Svar: Och Lana Del Reys musik :)
Lana Karat

2012-09-25 @ 22:41:13
Postat av: Chokladfreaks

Ditt hår är to die for! Har du färgat det eller är det din riktiga hårfärg? När man färgar sliter det ju en del på håret så jag är lite rädd för att färga det men ditt hår ser ju alltid otroligt fint och friskt ut, undrar hur du får det så fint ;)

Svar: Aw, tack så mycket!! Det är min naturliga hårfärg, jag har faktiskt aldrig färgat mitt hår mer än de slingor jag gjorde i högstadiet en gång i tiden. Hahah, vad roligt att du säger att ser friskt ut för jag har haft såå slitna toppar och jag är dålig på att ta hand om mitt hår, men eftersom det är lockigt syns det inte så mycket. Hade jag inte haft ganska tjockt hår som överlever min misshandel hade det nog sett ännu värre ut. Nu har jag dock klippt bort det slitna!
Lana Karat

2012-09-25 @ 23:35:24
URL: http://chokladfreaks.blogg.se
Postat av: Anonym

Tycker du ser tjurig ut på första bilden :P

2012-09-26 @ 10:55:21
Postat av: Nejla

Hej Lana!

Jag måste bara fråga dig en sak ang kappan. Hur är den i storleken? Vi har inte fått in den i butik och min storlek 36 är slut. Så min fråga är, är den liten i storleken eller generös? Så jag inte beställer i onödan :/ Thanx! :)

Svar: Hej! Jag har storlek 36 och den satt perfekt, jag testade 34 men den satt åt vid rumpan när man drog upp dragkedjan vilket denna modell inte är menad att göra (funkar dock bra om kappan är uppknäppt) och eftersom den är oversized i modellen tror jag 38 hade varit för stort, för min smak iallafall, så 36 är perfekt för den som har 36 i vanliga fall skulle jag säga.
Lana Karat

2012-09-28 @ 10:46:04
Postat av: Nejla

Tack för att du tog dig tid att svara! Äh, då får jag vänta tills 36 kommer in i lager igen! :) Tack för en bra blogg btw! :)

Svar: Tack själv! :)
Lana Karat

2012-09-28 @ 17:17:29

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback