Lana Karat -
2012-09-11

Instagram - Augusti


Efter en månad utomlands var det ett härligt att komma hem till Stockholm och träffa vännerna igen. Som vanligt var Natalie den första personen att träffa för updates och kärleksmums. Tradition är tradition.


Det tog dock inte lång tid innan jag bestämde för att göra en liten resa igen, till min kära Jasmina, och helgen spenderades i Falköping och Göteborg där vi hade en massa kul. 


Vissa dagar gjorde jag och min pojkvän inget annat än att lata oss hemma. Vi satte igång vårt årliga Harry Potter maraton lite tidigare i år och blev skadade i huvudet av för mycket tittande (jag trodde seriöst att jag såg en dödsätare så fort jag gick förbi en man i svart kappa). På andra bilden ser ni min fina koja som jag fick för mig att bygga en dag (länge leve barnet inom mig!) som inte stod länge innan min hajvan till bror kastade sig på den.


Har haft några väldigt roliga utgångar denna månad och kommit hem i gryningen, sliten men nöjd, alla gånger. Jag har en massa suddiga iphonebilder från alla dessa kvällar.. Många är fortfarande ett mysterium.


Månaden bjöd även på många grillningar och parmiddagar. Köpte ett nytt halsband på H&M. 


Hängde lite på Riddarholmen och andra fina ställen i stan. Och åt återigen på Vapiano, kan inte få nog av pollo piccante!


Det har fikats en hel del och även gjorts ett besök till Ikea. Förhoppningsvis kommer mitt lilla room makeover project igång nu i september, lever i en röra just nu. 

Kommentarer

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback