Lana Karat -
2013-08-05

Off to the USA!

 
DET ÄR DAGS! Det är äntligen dags för resan vi har planerat och längtat efter i över ett halvår! Jag har räknat ned dagarna sedan det var 183 dagar kvar och nu sitter jag i bilen på väg till Arlanda och kan inte riktigt förstå det. Först väntar New York i en vecka och sedan San Francisco där vi börjar vår roadtrip genom Kalifornien! Vi är borta hela augusti. So long people! 

Kommentarer
Postat av: Mirna

Uhhhhh!!! Uziiivaj :D

2013-08-05 @ 15:49:14
Postat av: adela

Sretnoo i lijepo se provedite :*
so jealous :D

2013-08-05 @ 20:25:35
URL: http://seeuinmynightmaress.blogspot.com
Postat av: Emina

Tja på dig! :)
Jag funderar på att åka till Egypten i vinter, men har inte riktigt bestämt mig än. Vad tyckte du om landet och skulle du rekommendera andra att åka dit? :)

Svar: Ledsen att svaret kommer så sent! Jag tror att jag har svarat på liknande frågor i inläggen om Egypten om jag inte misstar mig... Hursomhelst läste jag nyligen att UD avråder från resor till Egypten så du kanske ska fundera på något annat om situationen inte ändrar sig... Annars tyckte jag att det var väldigt härligt med en veckas solsemester där och jag tycker ökenmiljön är häftig, men vi bodde i ett område som bokstavligen bara bestod av några hotell, så jag har inte sett mycket av städer och landet. Jag känner dock inget sug efter att åka tillbaka inom en snar framtid eftersom det finns så mycket annat jag vill se framför det.
Lana Karat

2013-08-06 @ 15:07:42
Postat av: Azra

Jeli inace sve slike slikas s tom kamerom? Super ispanu! Zato hocu da te pitam koja ti je kamera?

Super blogg :)!!

Svar: Da, uglavnom su sve slike s tom kamerom slikane (Sony NEX-3) ili NEX-5 koja je malo novija verzija (imamo dvije kod kuce jer i tata voli slikati) ako nisu s iphonom, ali to je vrlo rijetko.. Hvala velika! :)
Lana Karat

2013-09-06 @ 12:11:07
Postat av: Olivia

Vad är det för kamera modell du har? :)

2014-12-10 @ 13:37:18

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback