Lana Karat -
2013-02-26

Ko može napraviti dugu ako stalno gleda tugu, samo ludak kao jaZeljko Joksimovics nya låt går på repeat, tillsammans med hans andra låtar, främst balladerna (är i ett sådant "mode" nu). Det dyker upp perioder då jag bara lyssnar på t.ex. Zeljko, Crvena Jabuka, Tose Proeski och sådan musik som alltid träffar rakt i hjärtat. Jag har märkt att jag omedvetet blir väldigt emotionell och tankfull efteråt - inte alltid det bästa för ett överanalyserande sinne som mitt. Och när det tillslut blir för mycket av det övergår jag till mainstreammusik som istället gör en dummare, men bekymmerslös och festsugen. 
Hursomhelst, jag hoppas att det stämmer att Zeljko kommer till Sverige i maj, jag ser verkligen fram emot det!

Jag försöker förövrigt blåsa lite liv i bloggen och uppdatera oftare, jag vill inte att den ska tyna bort än även om det känns som att hela bloggrejen börjar dö ut, antagligen för att vår generation har bättre saker för sig eller för att man har hittat andra sociala medier som kräver mindre ansträngning. Or is it just me? Det är svårt när 1. Vad jag gör och vem jag är med varje dag är inget jag tycker är intressant att skriva om, och det som är potentiellt intressant i min vardag tar Instagram hand om. 2. Jag behöver bilder, går man i skolan tills det blir mörkt finns det inte mycket att fotografera. 3. Jag har svårt att avreagera mig och skriva vad jag har på hjärtat, som en gång i tiden. Varje gång jag skriver ett längre inlägg hamnar det i utkast. I skrivande stund tvingar jag mig själv att ha kvar det övre stycket fast jag egentligen känner att det är överflödigt och helst vill ta bort det. Vet inte varför det har blivit så. Och vad är kvar då? Inlägg om skolan, om resor som sällan sker och om något roligt tillfälle då jag råkar ha med mig kameran. Det blir få inlägg. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi har samma problem haha, något tips du har för att inte överanalysera så mycket?!

Svar: Jag önskar att jag hade det, för ibland kan för mycket överanalyserande leda till onödig ångest över helt onödiga saker, om du syftar på samma sak som jag. I sådana fall försöker antingen konkretisera: vad är det som stör mig / vad ligger i botten till detta överanalyserande och grubblande? Finns det något jag kan göra åt saken? Överdriver jag? osv. Ofta hjälper det att få ur sig det ur huvudet och ventilera genom att snacka med någon nära vän om det, även om man är medveten om att det är "fånigt överanalyserande". Eller att tänka på vilka större och viktigare saker det finns att fokusera på. Och tillsist att försöka sysselsätta sig med något som tar ens tankar och fokus ifrån det onödiga, helt enkelt. Jag tror meditation och mind control skulle hjälpa mycket men det är jag väldigt dålig på.
Lana Karat

2013-03-06 @ 21:06:11
Postat av: Sendi

Så jävla fin bild!!!!!

Svar: Tack fina!! :*
Lana Karat

2013-04-09 @ 12:11:31

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback