Lana Karat -
2013-02-19

You're giving me such sweet nothingFebruari är inte min favoritmånad. Snarare längst ner på listan. Vid det här laget har avsaknaden av D-vitamin verkligen satt sina spår (jag blir alltid sjuk denna månad, min hy börjar lysa i mörkret och jag vill helst bränna vinterjackan på bål) och sommaren känns fortfarande för långt bort. Och jag hoppas och lurar mig själv att varmare väder är på väg för att sedan bokstavligen få en bitchslap av en ny snöstorm. Just wait and see... 

Jag kände mig bortskämd med flera härliga resor fördelade över förra året, och då resor är bland det bästa som finns hade jag hela tiden en höjdpunkt att se framemot som inte var för långt bort. I år planerar vi istället en ordentlig USA-resa(!) i augusti som tyvärr inte bara känns avlägsen utan även gör att jag måste spara och jobba varje ledigt tillfälle jag får från studier. Månadsbudgeten jag har lagt upp föredrar helst att jag sitter hemma och inte gör någonting som kostar, vilket inte är det lättaste då det är fikor, utgångar, shopping och allt annat som vår i-landslivsstil innebär som gör den sollösa vardagen roligare. Av den anledningen ska jag varken med på studieresan i vår eller åka till Bosnien och Kroatien i sommar, vilket blir första gången sedan vi började åka ner dit efter kriget. Det gör lite ont i hjärtat (är det sjukt att det första jag kom att tänka på är all mat jag kommer gå miste om?) men å andra sidan ser jag framemot USA mer än något annat just nu, den upplevelsen och det faktum att jag ens har möjlighet att planera en sådan resa gör det lättare att offra annat. Ja, varje resa får mig att tänka på vilket privilegium jag har som en kan göra den!

Måste avsluta inlägget med pepptalk: För det första, februari är snart slut! Yey! Och jag måste berömma mig själv för att jag blivit väldigt bra på att harmonisera (tvekar på att det är rätt ordval men you get the point) min tillvaro och på att ganska snabbt vända negativt till positivt i huvudet. Jag får mig själv på bättre humör genom enkla medel. Även under tråkiga februari. Men mer om det får det bli i ett annat feel good-inlägg. 

Kommentarer
Postat av: A

Vart kommer de åka på studieresan ? =) och vart i Usa ska du ?

Svar: Resan till Alexandria & Kairo blev nyligen inställd och då blev det Finland istället, så nu känns det inte lika synd längre hehe. Ska till New York först och sedan vidare till västkusten och besöka lite olika städer i Kalifornien.
Lana Karat

2013-02-20 @ 02:37:33
Postat av: Maida

Vart i USA ska ni åka? :D

Svar: Svarade på det i kommentaren ovanför: Ska till New York först och sedan vidare till västkusten och besöka lite olika städer i Kalifornien :)
Lana Karat

2013-03-01 @ 10:49:58
Postat av: Claudia

så himla fin bild! :)
och nu kan jag avsluta ditt pepptalk: februari är över!! :P

Svar: Tack! :D I know!!! nu börjar det verkligen gå mot ljusare tider!
Lana Karat

2013-03-01 @ 12:04:46
URL: http://claudiias.blogg.se
Postat av: Anonym

Ta det lugnt i LA, inte världens säkraste stad direkt, speciellt på kvällen.

Gaslamp Quarter i San Diego är skönt och vädret brukar vara hur bra som helst.

New York är världens bästa stad, vilken energi! Du kommer ha det sååå kul!

Svar: Tack för tipsen! :) I hope so!! :D
Lana Karat

2013-03-01 @ 21:11:33

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback