2013-01-16

Three years together


2013-01-13

Something new in my wardrobe

Blå polotröja - Nelly.com, vit polotröja - H&M, ljusblå tröja - Zara, bruna skor - Nelly.com, svarta skor - Nelly.com

Något roligt med att återgå till vardagen efter ett lov med mycket mjukiskläder är att använda nyinskaffade kläder. Jag fyndade en hel del på rean i år till skillnad från förra, alla dessa plagg är till och med köpta på rea efter mellandagarna. Att betala fullt pris för vinterkläder är det sista jag vill nu när jag redan har börjat planera sommaren. Jag hoppas verkligen att nya kläder har en uppiggande effekt, jag lär behöva det då jag vänt på dygnet totalt. 

2013-01-11

Yesterday is history, tomorrow is a misteryJag vill bara state the obvious: Bloggen har fått en ny design. Om jag inte misstar mig byter jag nästan alltid denna tid på året, årsskiftet får mig att vilja förnya mig en aning. Headern var inte särskilt fantasifull, men menyn under har fixats till med dropdowns och nya kategorier. Under fliken resor till exempel hittar man varje resa i en egen kategori. Yey! *no one cares but me*. Bloggen har även breddats för att bilderna ska bli större (de gamla inläggen med för små bilder sticker i mitt lilla bloggöga, men jag får försöka ignorera det), det enda som fattas är lite solljus i detta land för att ta nya, fina foton... 

2013-01-03

New Year's Eve

 


Videon spelades in kl 4 på morgonen, efter åtta timmars festande då vi drog igång med full styrka redan kl 8. Jag vet inte hur vi fortfarande orkade stå upp, but that's how we roll. And then I roll in bed for three days. Men det var värt det.

2013-01-01

Happy New Year


Och så var år 2012 över. Om förra året var ett år av förändringar och början på nya saker så har 2012 varit ett år där det mesta redan fallit på sin plats och där jag inte skulle vilja förändra något för tillfället. Jag studerar till mitt drömyrke, min närmsta krets består av underbara människor och de alla är friska och mår bra, mitt liv har varit dramafritt som aldrig förut och jag är otroligt tacksam för allt. Jag hoppas att det fortsätter likadant detta år, och avslutar självklart med: it is what you make it! Önskar er alla ett väldigt gott nytt 2013!