Lana Karat -
2013-07-15

Just a little something

 
Ibland är det svårt att veta vad man ska ge bort i present, men har man tur har finns det extra tid till att tänka ut något och även göra presenten lite hemmagjord, vilket alltid är roligare att ge bort. Jag tänkte dela med mig en present som jag och min pojkvän gav bort nyligen, som kanske kan inspirera någon. Att fixa en presentkorg/presentbox gör att man kan fylla på den med "smått och gott" och anpassa den både prismässigt och intressemässigt. Man kan exempelvis ha ett tema. Ger du den till någon som tycker om att rita och måla, sy, eller laga mat - fyll den med saker som passar till respektive intresse. I vårt fall blev det presenter som representerade egenskaper hos mottagaren (tänkte att det antingen skulle bli väldigt lame eller väldigt lyckat). Det som alla tyckte var mest intressant verkade vara en serie som jag ritat och lagt i kortet, samt ett gåvobevis från Unicef (också ett tips på present). Boxen fixade jag av en fruktkartong som jag slog in i presentpapper och dekorerade med eltejp och sidenband. Slutligen slogs hela korgen in i cellofan.
 

Kommentarer
Postat av: Mimsan

Korgen ser jättefin ut, superbra idé. Vad fyllde ni korgen med, dvs vad för presenter?

Svar: Tackar! Ett armband, ett gåvobevis från unicef, en bok, choklad och vin.
Lana Karat

2013-07-16 @ 20:19:22
Postat av: mersiha

Vad duktig du är och det blev ju hur fint som helst! Smart idé också!

Svar: Tack så mycket! :)
Lana Karat

2013-07-16 @ 20:38:12
Postat av: A

Va fint! Var köpte ni klistermärkena? ("Because you are classy")

Svar: Tack! Det är svarta placeringskort, i hårt papper, som jag köpte på akademibokhandeln och sen skrev jag med en guldpenna, samma sak på lappen som sitter kring bandet runt cellofanen fast där har jag gjort hål i den :)
Lana Karat

2013-07-16 @ 23:39:19
Postat av: Anna

Hej, blev väldigt inspirerad av detta, gillar idéen. Min fråga är var fick du tag på cellofanplasten som räcker runt hela så kallade korgen? Tacksam för svar

2013-08-13 @ 12:20:50
Postat av: Anna

Hej, blev väldigt inspirerad av detta, gillar idéen. Min fråga är var fick du tag på cellofanplasten som räcker runt hela så kallade korgen? Tacksam för svar

Svar: Ledsen att svaret kommer så sent men förhoppningsvis har du redan hittat det du behöver! Det finns lite överallt men vad jag märkt så har de flesta antingen rullar med 2 m eller 5 m, så jag köpte 5 m från Åhlens! Kul att du blev inspirerad! :)
Lana Karat

2013-08-13 @ 12:21:17
Postat av: Bella

Hej,

Vilken fantastisk korg ni gjort! Vart fick ni tag på det fina presentpappret?
Tacksam för svar :)

Svar: Tack! Jag tror att det var på Akademibokhandeln!
Lana Karat

2013-11-27 @ 11:22:10

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback