Lana Karat -
2013-03-20

Photo Apps I use


Photogene
² - Mini-Photoshop i telefonen där man kan beskära, rotera, redigera, lägga till text, göra kollage osv. Av de redigeringsappar jag har testat tycker jag att Photogene har allt som behövs. Det kan ta ett tag tills man upptäcker alla funktioner, men när man lär sig dem är det väldigt enkelt.
VSCO Cam - Denna app har också några av de redigeringsfunktioner jag nämnde ovan, men sämre. Jag använder endast appen på grund av dess filter som jag nuförtiden ofta väljer framför Instagrams. Använder mest filter 04 och 05. 
PicFrame - Även om det går att göra det i Photogene så har PicFrame väldigt många fler alternativ när det kommer till kollage. 
Pixlromatic - Använder den väldigt sällan, bara om jag ska lägga till några extra effekter som glittrande ljus och liknande. Det kan vara kul på festbilder till exempel. La till några sådana effekter på nyårsbilderna.
Afterlight - Skaffade denna nyligen och har inte hunnit använda den ordentligt men av det jag sett har den många fina filter och ljuseffekter. Kan bli en ny favorit, den är väldigt enkel att använda och jag gillar att man kan bestämma hur starkt varje filter och effekt ska vara (0-100).
Instagram - No need to comment. 

Kommentarer

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback