Lana Karat -
2013-05-21

Instagrams

 
Sommaren är här och plötsligt blir man överöst med livets härligheter, samtidigt som mitt behov av att dokumentera dem överöser Instagram med bilder. De senaste dagarna har jag avslutat det sista projektet och haft vernissage, insupit all grönska och blomning trots pollenallergin, njutit av spontana picknickar, promenader och fikor, och firat min pojkväns födelsedag både i Uppsala och Stockholm. Även min kära mor fyllde år igår, men hennes firande sker på distans då hon njuter i Istanbul för tillfället. Jag älskar denna tid på året, jag blir alltid nykär i livet.

Kommentarer
Postat av: Rabab

Åh, härliga bilder:) Älskar också att dokumentera de fina stunderna i livet<3
Btw, vad använder du för program för att få bilderna i "miniatyr" och sådär bredvid varandra? Haha:)
Kram<3

Svar: Tack! Jag fixar det i photoshop :) kram!
Lana Karat

2013-05-22 @ 09:14:05
Postat av: Jaza

Hej Lana!
Jag känner inte dig men läser din blogg dagligen och fölt dig på instagram (har inget instagram-konto längre därav följt, hehe), jag vill bara tala om för dig vilken genuin, vacker och fin ung kvinna du verkar vara! (är) jag blir alltid så glad av dina bilder, och den positiva utstrålning du ger ifrån dig på både text och bild! svaka cast, jag blir så stolt när jag ser unga bosnier lyckas! ostani uvijek Lana tako lijepa, draga i nasmijana! du kommer lyckas och komma långt i livet med bara det :) många kramar!

Svar: Åååhh jag blir så GLAD över att jag har underbara läsare som dig! Ni ger mig hopp om mänskligheten, haha. But seriously, din kommentar säger mycket mer om dig än om mig, jag har ingen aning om vem du är och du vinner egentligen ingenting på det, men ändå tar du dig tid att skriva en kommentar som gör min dag. Det är så fint, att kunna glädjas åt andra. Tack tack TACK så mycket, du anar inte hur mycket jag uppskattar det! Kram!!!
Lana Karat

2013-05-23 @ 16:55:54
Postat av: Anonym

Jag håller verkligen med ovanstående kommentar! Du speglar en sådan otrolig jordnärhet fast du har all perfektion i världen ( finns tjejer som har näsan i vädret)..du är verkligen någon man skulle älska att umgås med, i och med att du både är smart, i kulturna. Som ovanstående säger, fortsätt med ditt race, stvarno si inspiration! // Arnella Kebic

Svar: Wow, vet inte riktigt vad jag ska säga...TACK!! Säger som jag sa till Jaza, det är så otroligt fint när man kan glädjas åt andras lycka och lägga ner en stund på att göra någon man inte känner så här glad som era kommentarer gör mig! Och att man inspirerar är det absolut finaste man kan få höra! Tack så jättemycket!!! Om du är i Stockholm och vill ta en fika så är det bara att säga till! :D Kram!
Lana Karat

2013-05-23 @ 23:21:01
Postat av: Anonym

Absolut! Skall vara i uppsala hela sommaren så varför inte! Inget att tacka för ljepotice:)!

2013-05-24 @ 13:55:11
Postat av: Anonym

Håller faktiskt med de tidigare talarna. Du verkar vara en underbar person! Man blir glad av att läsa din blogg. Det hade vart kul om du uppdaterade oftare, dock förstår vi ju att du har skola och annat viktigare. KRAM!

Svar: Tacktacktack!!! Du anar inte hur mycket jag uppskattar din kommentar!! Jo jag tycker att det också hade varit kul med mer uppdatering men bloggen är ganska oprioriterad nuförtiden... Kanske blir mer under sommaren. Kraaam!
Lana Karat

2013-05-24 @ 21:13:49
Postat av: Jaza

Jag blir så otroligt GLAD att det finns tjejer där ute som kan gldäjas åt varandra, helhjärtat och att det INTE handlar om att se ner på varandra, (som många tyvärr gör idag). det visar bara på vårt sunda och goda förnuft och hur kloka vi är! (måste ju lyfta oss lite, HEHE). och Lana, var aldrig rädd för att bjuda på dig själv mer i bloggen, det är precis som du säger att du själv inspireras av de bloggar som är mest öppna: och det är ingen tvekan om saken att du kan vara en inspiration för andra! zelim ti lijep dan! kramar

Svar: Det är EXAKT det jag menar, varför jag blir så glad när jag får sådana kommentarer!! Tack så mycket, igen! Kram!!
Lana Karat

2013-05-28 @ 09:51:22

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback