Lana Karat -
2013-05-16

Samo ludaci kao mi

I lördags hade Zeljko Joksimovic och Halid Beslic konsert i Norrköping. Den hade den värsta tänkbara timingen - helgen innan projektinlämning. Men det finns inga omfester, bara omtentor! Í mitt fall komplettering. Veckan innan inlämning är man i ett speciellt "arbetsmode", därför kändes det som att jag hade drömt det här roliga avbrottet efteråt. Min slitna kropp och sömnbristen vittnade dock om annat, likaså alla foton!
 

Haha ja, det är en freakin' minibuss, och den var helt klart vårt smartaste drag. Så fort vi satte oss i den började festen! Och den blev väldigt utdragen... På tre timmar hade vi bara kommit halvvägs då vi först stannade för en matpaus fem minuter inpå resan, sedan efter en halvtimme kommer jag på att vi glömt konsertbiljetterna (helt klart vårt dummaste drag) och måste vända hem, och efter en timme till var vi tvungna att ta denna "bensträckare" som att vi kört halva autobahn. Väl i Norrköping körde vi vilse IGEN trots att vi bott på samma vandrarhem flera gånger tidigare och alla har iphones med gps. Vi konstaterade att det hade tagit oss två veckor till Bosnien och att vi hade tappat bort minst en människa på vägen.
 
 
Sedan konstaterade vi att vi ändå är bäst på fest. Jag var väldigt nervös över att vi skulle bli utslängda och få sova i minibussen, en oro som absolut ingen annan av gaphalsarna delade. Som ni borde veta vid det här laget, bosnier MÅSTE sjunga och skrika som att det är 50 personer i rummet.

 
Det går inte att ta en familjebild utan vår älskade indykare. "Bjezi, det är familjebild" -"Det är lugnt jag gifter in mig på något sätt". 
 

När jag trodde att kvällen inte kunde bli bättre fick jag världens bästa överraskning vid ingången till konserten då jag upptäckte att min fina Jasmina väntade där med sin pojkvän, utan att ha sagt något till mig! Den lyckan alltså. 


Behöver jag ens säga att det här var under låten "Ludak kao ja"? Mitt euforiska tillstånd under kvällen peakade här, jag var inte medveten om något runt omkring mig och efteråt var dessa minuter ett suddigt minne. Jag tror att jag helt seriöst var berusad på lycka. 
 

Vår packning för en dag *facepalm*. Vi lyckades ta oss hem levande, och med en mycket kortare hemresa. Tack mina bästa för en underbar helg och paus från verkligheten. Det allra bästa är vetskapen om att det kommer många fler sådana nu under sommaren!

Kommentarer
Postat av: pernis

ang "familjebilden" lät er ta en, men ja vet att ni tkr om mig för mycket ;)
ang "ludak kao ja" bilden.... vem som gapar mest vinner typ...

2013-05-17 @ 00:30:18
Postat av: Anonym

Samo ludak kao ja är så bra.

2013-05-17 @ 18:39:29

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback