Lana Karat -
2013-05-27

The essence of life is the sharing of our perceptions of it with each other

Jag vill bara säga TACK! Tack till er som skriver fina kommentarer och som senaste månaderna till och med tackat mig för en bra blogg trots att jag uppdaterar sällan. Det är kul att ni hänger kvar! Några stycken av er har även skrivit att ni blir stolta över mig fast ni inte känner mig, hur underbart är inte det? Lika glad som jag blir över de fina orden blir jag över att jag har läsare som kan glädjas åt andra, och som trots att jag inte har en aning om vilka ni är kan ta er lite tid åt att skriva en kommentar som gör min dag. Kommentarerna säger mycket mer om er än om mig.

Jag kan även bli lite förvånad när ni beskriver mig så fint. Jag lägger upp fina bilder som jag har tagit och bilder från speciella tillfällen, jag lyfter fram det positiva i mitt liv, men jag skriver väldigt lite om vad jag tycker och tänker, och om mig själv egentligen. Det kanske går att få en relativt bra uppfattning om en person ändå, men från mitt perspektiv som bloggare kan det kännas en aning märkligt då jag tycker bloggen visar en liten och ytlig del av mig. Jag skulle vilja dela med mig mer av mig själv, jag känner att jag har mycket att ge, och om det på något sätt kan inspirera någon är det underbart - det finaste man kan få höra är att man är en inspiration. De bloggar som inspirerar mig mest är de som är väldigt öppna, men jag vet inte riktigt hur man bloggar på det viset längre (jag sparar fortfarande alla lite längre texter i utkast istället för att publicera dem). Jag brukade bjuda mycket mer på mig själv men det har blivit svårare med tiden, kanske för att jag har blivit så medveten om att det faktiskt är främlingar som läser och att ju mer jag bjuder på mig själv desto sårbarare blir jag. Det finns de som inte vet var gränser går. Tyvärr är det lätt att glömma bort att det faktiskt finns underbara människor till vilka jag gärna skulle dela med mig av mer, som kanske hittar något att inspireras av. Vissa av er känner jag till och med igen namnen på och vet att ni har följt med ett tag, jag har möjligtvis tittat in på er blogg eller Instagram och er känns det som att jag känner on some strange level, trots att jag knappt vet något om er... Förutom att ni finns där. Och delar min glädje och mina upplevelser. Det är nog det som gör att jag fortfarande håller hårt i bloggen, tack för att ni då och då påminner mig om det!

Kommentarer
Postat av: Arnella Kebic

Bäst är du!

Svar: Wow, tack <3<3
Lana Karat

2013-05-28 @ 00:40:40
Postat av: Rabab

Att du tar dig tiden att skriva en sådan fin text om dina läsare trots att du inte har den blekaste aning om vem de egentligen är<3
Du förtjänar allt gott:)

Kram<3

Svar: Åh, tack! <3<3<3
Lana Karat

2013-05-28 @ 01:11:23
Postat av: Jasmina

Jag älskar dig, min kloka, grymma, starka, sjukt inspirerande vän! <3

Svar: Jag älskar DIG! aaaand right back at ya gånger hundra :)
Lana Karat

2013-05-28 @ 12:50:26

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback