Lana Karat -
2013-05-01

Valborg i Uppsala

 
På valborg är det Uppsala som gäller! Jag trodde att förra årets valborg skulle bli svårslagen, speciellt med tanke på vädret i år, men vi lyckades nog göra det ännu bättre denna gång. Vi grillade inte i Ekonomikumparken som förra året utan var bara där stundvis under dagen för att hänga lite med kompisar som kommit från olika håll, och flydde så fort regnet slog till. Det blev väldigt mycket köra runt i Uppsala för vår del i början på dagen.
 

Senare drog vi hem till Jasmin och grillade kyckling och entrecote, YUM! Årets första grillning. Vi dukade upp på balkongen och satte på musik som vi sittdansade till eftersom vi satt insvepta i hundra filtar, och var på sådant humör när man skrattar åt allt. Världens härligaste balkongmys, trots kylan! Kvällen avslutades sedan på Saluhallen där vi mötte upp fler vänner. Galet bra musik hela kvällen och ännu en galen bra utekväll i Uppsala, de blir alltid lika lyckade! Tiden gick så fort att det kändes som att några timmar var över på några sekunder. 


Morgonen därpå dukade Jasmins mamma återigen upp på balkongen med pannkakor och jordgubbar till frukost åt oss väldigt slitna ungdomar. Termometern visade 30 grader på den vindskyddade balkongen och vi satt och svettades som att det var mitt i juli. Snacka om försmak på sommaren, och en bra början på maj! Tyvärr kunde jag inte njuta av det hela dagen utan var tvungen att dra hem för att ta itu med skolarbete. Och nu går bloggen förmodligen i ide fram tills projektinlämningen. 

Kommentarer

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback