Lana Karat -
2013-11-03

Santa Monica Beach

 
Let's go to the beach, beach, tänkte vi när vi vaknade upp i ett soligt och varmt L.A. Vi tog på oss bikinis och något lättklätt över, tog med handdukar och satte oss i bilen mot Santa Monica, bara för att mötas av den där satans DIMMAN från Stilla havet igen! Det är helt otroligt hur en halvtimme inåt land kan skilja sig så mycket från kusten. Dimman gör det många grader kallare och vi alla var tvungna att springa in på H&M för att köpa tjocktröjor. 


Som tur blev inte dagen sämre för det eftersom Santa Monica hade en massa kul aktiviteter att erbjuda, bland annat en tur på den berömda piren med en nöjespark som man har sett så många gånger på tv. Vi provade några åkattraktioner och arkadspel som uppvärmning inför kommande nöjesparkbesök.
 

Det är få stränder som är lika roliga att hänga på som Santa Monica Beach, även när det inte är badväder. Jag har aldrig sett en strand med så mycket aktivitet. Det fanns en del där det bara var människor som höll på med akrobatik och någon form av yoga där folk balanserade på varandra i massa häftiga poser. På stranden fanns dessutom en massa ställningar med ringar, rep, gungor, balansgångsrep och annat. Vi kände oss som barn i en stor utomhusgympasal. Utöver det åker folk inlines, skateboards och cyklar på den enormt långa och breda stranden. Folk var så avslappnade och det smittade verkligen av sig. Skulle jag besöka L.A. igen skulle jag definitivt vilja bo någonstans i Santa Monica eller Venice.


Sist men inte minst får jag inte glömma att nämna... Baywatch!!!

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej!

(Jag skrev det här till dig på Facebook men jag vet inte om du såg det då det antagligen hamnade i Others-foldern... Så jag frågar här också, hoppas det är ok!)

Jag hittade din blogg för ett tag sedan och läste där att du pluggar arkitektur. Du har ju pluggat där ett tag nu, får jag ställa några frågor till dig om programmet? :)
Jag funderar på att söka till Arkitekturprogrammet på Chalmers nu i höst men jag är osäker på om jag har vad som krävs! Ritningarna och modellerna på din blogg ser så himla proffsiga ut liksom. Vad tycker du är det svåraste med det hela? Ritar och designar ni mycket eller gör ni en del annat också?
Sen det här med antagningen. Om jag förstått det hela rätt så kan man komma in antingen på sina betyg, högskoleprovet eller arkitektprovet. Hur kom du in och vad tror du ger störst chans att komma in genom?

Hoppas du kan svara på mina frågor! Tack tack tack!

/Maja

Svar: Jag har svarat dig på Facebook! :)
Lana Karat

2013-11-06 @ 21:46:56
URL: http://majaelsas.blogg.se

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback