Lana Karat -
2013-10-08

If you're going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair


Efter besöket på Alcatraz spenderades sista dagen genom att bara promenera runt i San Francisco. Vi såg bland annat Lombard Street - världens krokigaste gata som de flesta säkert sett någonstans. Så vackert, både utsikten och utsmyckningen. Hur ofta är en gata en turistattraktion?

 
Vid Lombard Street hoppade vi på en spårvagn för första gången! Vi hade hört, och sett, att väntetiden i köerna vid ändhållplatserna var över en timme långa! Helt galet eftersom det var så enkelt att bara hoppa på när den stannade på gatan. Antagligen hade vi bara tur att det inte var någon biljettkontroll just då. Det var hursomhelst en härlig upplevelse att hänga i spårvagnen på alla upp och nedförsbackar, det kändes lite som att vara i en film!

 
Efteråt hängde vi på stan och shoppade en del. Jag kunde inte förstå att vi promenerade på samma gata som när vi precis kom fram till SF, när det var så grått, kallt och deprimerande. Detta var en helt annan stad med ett myller av människor, och jag hade hunnit kära ner mig i staden vid det här laget. Nästa dag var det dock dags att lämna San Francisco för en ny destination.

Kommentarer

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback