Lana Karat -
2013-09-14

A walk through Central Park


Alla städer bör ha en egen Central Park. End of story. Parken är enorm, man kan gå genom den i flera timmar, och den innehåller allt möjligt från sportplaner till hela skogar och sjöar. Den är också otroligt välskött. Det känns som att Manhattanborna tar en semester från stan här, mitt i staden. Jag tror att de hade blivit galna utan denna park, alla borde ha någon slags tillgång till natur för välmåendets skull. Och samtidigt som de stressande storstadsljuden knappt hörs i parken kan man ändå se höghusen runt omkring, som en slags trygghet.
 
 
Ni känner väl igen restaurangen där Carrie och Mr. Big ramlar i vattnet? Självklart gör ni det. Precis intill tänkte vi hyra en roddbåt tills vi såg den löjligt långa kön. Jag vet inte om det är på grund av att det var helg men vi snackar flera timmars kö.

 
Vi promenerade även runt i Upper East Side, the land of Gossip Girl. Här kan vi använda ordet löjligt om hur många dyra märkesbutiker det finns, lite som att folket här shoppar en väska för 20.000 kr på väg hem från jobbet. Medan jag nynnar på 50 Cents "Window shopper"...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina bilder, fin blog, fin tjej! kram!

Svar: Tack, tack, tack!!! Kram!
Lana Karat

2013-09-15 @ 12:10:51

Leave a comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback